Antrenorul Viorel Tănase, amăgit şi abandonat de cei de la Farul!

Antrenorul Viorel Tănase, amăgit şi abandonat de cei de la Farul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tehnicianul gălăţean Viorel Tănase a renunţat iarna trecută la postul de antrenor principal la FCM Dunărea şi a plecat la Farul, încântat de proiectul prezentat de conducerea grupării constănţene. Însă, aventura sa pe Litoral s-a încheiat după doar trei luni, promisiunile dovedindu-se doar baloane de săpun. Mai mult, Tănase şi-a luat şi o ţeapă financiară semnificativă, primindu-şi salariul doar pe luna ianuarie.

„În momentul în care am fost solicitat de Farul, acolo lucrurile păreau în regulă. Salariile şi primele jucătorilor erau plătite la zi, astfel că proiectul suna bine. În prima jumătate de an urma să încercăm să recuperăm şi să forţăm promovarea, iar dacă rămânem fără şanse să începem să reconstruim de acum o echipă pentru a promova campionatul viitor”, a spus Tănase cum a fost ademenit să semneze cu Farul.

„În pregătiri a fost bine, am avut turneu în Antalya, apoi începusem bine returul, cu şapte puncte în primele trei meciuri. Însă, deja apăruseră problemele, nu s-au mai dat salarii şi prime deloc la jucători. M-am lămurit că de fapt nu au potenţă financiară pentru acel proiect. Iar după egalul cu Săgeata, când şansele erau compromise şi m-am dus la conducere să discutăm despre reconstrucţia echipei, au spus că nu au cum să mă susţină în continuare. Am convenit să mă plătească până-n vară, să vedem dacă măcar promisiunea asta o vor respecta” a povestit Viorel Tănase cum a trăit prima mare decepţie din cariera de antrenor.

„Nu regret că am fost acolo, a fost o provocare şi trebuia să încerc. Am tot viitorul în faţă, vor mai veni şi altele”, a mai adăugat Tănase.

Citit 1294 ori Ultima modificare Duminică, 06 Mai 2012 20:57

1 comentariu

 • postat de pol
  Luni, 07 Mai 2012 10:20
  te asteptam la otelul Tase esti un galatean si un otelar adevarat. mult succes !
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.