„Sexy-galeria” Oţelului din Giuleşti (FOTO)
Foto: Foto: Sorin Pană

„Sexy-galeria” Oţelului din Giuleşti (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La ultimul meci din acest sezon, „oţelarii” au avut parte de o surpriză plăcută, înfrângerea din meciul cu giuleştenii le-a fost îndulcită de susţinerea fanelor


 

Oţelul a beneficiat la partida din ultima rundă împotriva Rapidului de suportul unei galerii inedite, formată exclusiv din fete superbe dedicate clubului şi puse pe treabă să încurajeze echipa chiar şi la un meci rămas fără miză. Şase gălăţence au lăsat deoparte orice altă treabă pentru a susţine trupa favorită şi a ţine locul galeriei obişnuite, în condiţii speciale. În urma unor incidente de la partida Rapid-FCM Tg.Mureş, a fost acces liber doar pentru femei şi copii. Încă de la aflarea veştii că partida va fi disputată în asemenea condiţii, Iulia Necula şi Adriana Chiroşcă, două dintre fetele prezente pe stadion, au fost hotărâte să nu lase de izbelişte clubul preferat tocmai la ultimul meci al sezonului.

Fetele de nota zece

Deşi era răguşită rău după 90 de minute de cântat continuu, Iulia Necula a fost greu de oprit după ce s-a pornit a povesti cum a fost în Giuleşti. „Am ştiut că va ieşi ceva frumos, am încercat să încurajăm echipa aşa cum am putut, însă totuşi s-a simţit şi lipsa băieţilor”, a declarat aceasta. Născută în Galaţi şi stabilită în Bucureşti, Iulia a fost pentru prima oară pe stadion la finala Cupei României din 2004, pe care Oţelul a pierdut-o în faţa lui Dinamo (0-2). S-a îndrăgostit pe loc de cele trei culori ale clubului din oraşul natal şi vine pe stadion să-şi susţină favoriţi la fiecare meci din Bucureşti, dar şi la cele din Galaţi atunci când poate. „Când am terminat liceul la Galaţi, în loc de banchet am fost plecată într-o deplasare a echipei şi m-am simţit extraordinar, de atunci iubesc steagul roş-alb-albastru”, şi-a întărit Iulia declaraţia de suporter.

„Am aflat că au terenul suspendat şi că doar femeile şi copiii au acces, aşa că ne-am urcat în maşină şi m-am dus la meci fără să ezit”, a început cu blândeţe în glas Adriana. Ada, aşa cum o ştiu mai toţi cei din tribuna I şi din peluza gălăţeană, se laudă că nu a lipsit de la niciun meci de pe teren propriu din ultimii doi ani, provenind dintr-o familie cu implicaţii serioase în activitatea clubului. Fratele ei mai mic, Cezar, este junior la grupele de copii ale Oţelului. „Mi-a plăcut foarte mult deplasarea, păcat ca nu am fost mai multe fete. Nu se aşteptau nici jucătorii să venim şi au rămas impresionaţi de prezenţa şi susţinerea noastră, cel puţin aşa i-am simţit noi”, a mai spus Ada, care se mândreşte cu un album foto impresionant în care apare în imagini la toate meciurile Oţelului de pe Arena Naţională din Liga Campionilor.

La braţ cu Dorinel

Cel mai emoţionat de prezenţa fetelor a fost mijlocaşul Ioan Filip. Sexy-galeria n-a uitat că era ziua lui de naştere şi i-a cântat „La mulţi ani”, iar apoi fetele au participat la o mini-şedinţă foto cu antrenorul Dorinel Munteanu, favoritul lor. „Normal că m-am bucurat că am fost susţinuţi de fete, a fost o surpriză extrem de plăcută. Nimeni nu se aştepta ca ele să apară şi este foarte bine că avem suporteri şi în rândul femeilor. Le felicit şi le mulţumesc pentru că au susţinut echipa”, a spus Munteanu.

„Probabil că vor mai pleca din jucători şi am ţinut să fim prezente la acest ultim meci pentru a le mulţumi celor care au adus titlul sezonul trecut. A fost o despărţire de sezon foarte frumoasă”, a încheiat Iulia Necula.

Citit 3736 ori Ultima modificare Marți, 22 Mai 2012 09:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.