Lucian Bute ar putea disputa următorul meci împotriva lui Kelly Pavlik

Lucian Bute ar putea disputa următorul meci împotriva lui Kelly Pavlik
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul campion mondial la supermijlocie în versiunea IBF, gălăţeanul Lucian Bute, l-ar putea întâlni în următorul meci pe americanul Kelly Pavlik, fost deţinător al centurilor WBC şi WBO la mijlocie, informează boxingnews24.com

Sursa citată notează că americanul Kelly Pavlik (38-2, 33 prin KO), în vârstă de 30 de ani, ar urma să fie viitorul adversar al lui Bute, după ce a devenit din ce în ce mai clar că britanicul Carl Froch îl va întâlni în următorul meci pe danezul Mikkel Kessler.

Promotorul lui Bute, Jean Bedard a fost invitat să asiste la meciul Kelly Pavlik - Scott Sigmon, ce se va disputa sâmbătă, de către promotorii fostului campion mondial Carl Moretti şi Todd Duboef.

Jean Bedard a declarat pentreu agenţia QMI că Bute se va afla în vacanţă până la finalul lunii iunie: "Lucian se va odihni până la finalul lunii iunie şi vrem ca atunci când revine să avem nişte oferte pentru el. Am vrea un duel împotriva boxerilor de nivelul lui Pavlik sau o revanşă cu Froch".

Kelly Pavlik a refuzat anul trecut să lupte împotriva lui Bute, deoarece nu a fost mulţumit de banii care i s-au oferit, însă în prezent sportivul american nu îşi mai permite să renunţe la anumite meciuri având în vedere scăderea din nivelul de joc şi de clasament. "În cazul în care meciul cu Pavlik nu va avea loc, Bute ia în considerare trecerea la categoria semigrea", a precizat sursa citată.

Pugilistul Lucian Bute a fost învins prin KO în repriza a cincea de britanicul Carl Froch, într-un meci disputat, în 26 mai, la Nottingham, în care românul şi-a pus în joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a zecea oară.

Citit 1457 ori Ultima modificare Vineri, 08 Iunie 2012 13:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.