Futsal: United ţinteşte revenirea pe podium

Futsal: United ţinteşte revenirea pe podium
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ediţia 2010-2011 a devenit vicecampioană naţională şi finalistă a „Cupei României”, iar în ultimul sezon s-a clasat pe locul al patrule în Liga I şi pe poziţia a doua în Cupă. Pornind de la aceste realizări, United Galaţi şi-a fixat noul obiectiv pentru sezonul care va debuta pe 16 septembrie. Antrenorul David Asandei a spus că se doreşte revenirea între primele trei echipe ale campionatului. „Deşi se anunţă un sezon foarte greu, cu adversari ce au loturi puternice şi potenţial financiar, suntem hotărâţi să ne batem pentru a reveni pe podium, precum şi să ajungem din nou în finala Cupei României, mai ales dacă vom primi sprijin de la autorităţile locale la viitoarea rectificare a bugetului”, a declarat antrenorul celor de la United.

Jucătorii şi-au reluat pregătirile de trei săptămâni, iar pentru că posibilităţile financiare sunt limitate elevii lui Asandei şi-au programat doar un semicantonament în Galaţi.

Actualul lot cuprinde următorii jucători: Tănăsilă, Toniţă – Ivan, Popliacă, Moldoveanu, Bâgu, Apostol, Buleandră, Lupu, Ilie şi Dodan. Acestora li s-au alăturat două transferuri recente: Cătălin Curtean (fost la CSM Focşani) şi Bogdan Salichi (de la Oţelul II). S-a retras din activitatea competiţională Marius Grecu, iar în ceea ce îl priveşte pe Viorel Cojoc, accidentat, acesta se află într-o perioadă de recuperare.

Până la startul în noul sezon competiţional au mai rămas trei săptămâni, iar conducerea tehnică spune că are programate şi câteva jocuri de verificare. Astăzi va întâlni nou promovata CSMS Iaşi, iar peste o săptămână va avea loc meciul revanşă. De asemenea, este posibil ca United să susţină şi un meci sau chiar două cu CSM Focşani.

Citit 1048 ori Ultima modificare Vineri, 24 August 2012 18:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.