Cei de la Patinoarul Artificial anunţă deschiderea sezonului pentru public

Cei de la Patinoarul Artificial anunţă deschiderea sezonului pentru public
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Instalaţia de la Patinoarul Artificial din Galaţi funcţionează de câteva zile, ajungându-se la parametri optimi pentru a se putea intra pe gheaţă. Astfel, societatea care administrează patinoarul, Gospodărire Urbană SA, a anunţat că la sfârşitul acestei săptămâni se va deschide sezonului de patinaj pentru publicul larg. Programul pentru sâmbătă şi duminică cuprinde câte şase serii de 90 de minute, cu începere de la orele 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00, respectiv, 20.00. De săptămâna viitoare, va fi program pentru public şi joi seară, o serie de la ora 20.00, respectiv vineri, două serii, de la 18.00 şi 20.00.

Cei de la Gospodărire Urbană au precizat că este posibil ca şi în celelalte zile ale săptămânii să fie permis accesul publicului pe gheaţă, dacă vor fi cereri în acest sens. „Vom iniţia un sondaj pe pagina patinoarului de pe facebook (n.r. - https://www.facebook.com/patinoar.galati.7?ref=ts&;fref=ts), iar dacă vor fi mulţi gălăţeni care să o ceară, vom avea program cu publicul şi în serile de luni, marţi şi miercuri, altfel nu are rost să ţinem patinoarul deschis doar pentru câteva persoane. Oricum, pentru perioada când va fi vacanţă şcolară, vrem să oferim acces în toate zilele săptămânii”, a declarat Eduard Grosu, director al SC Gospodărire Urbană.

Tarifele vor fi următoarele: intrare adulţi - 10 lei pentru un program de 90 de minute şi 6 lei pentru elevi şi studenţi; ascuţit patine - 9 lei; garderobă - 2 lei. De închirierea patinelor se va ocupa o altă firmă, iar tariful este de 9 lei.

Citit 6066 ori Ultima modificare Marți, 16 Octombrie 2012 14:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.