Handbalistele de la Danubius vor juca ambele meciuri din Cupa Cupelor în deplasare

Handbalistele de la Danubius vor juca ambele meciuri din Cupa Cupelor în deplasare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea executivă a echipei feminine de handbal Danubius Galaţi a decis să accepte oferta de a juca în deplasare ambele manşe din turul trei al Cupei Cupelor. Adversara echipei gălăţene este formaţia spaniolă Balonmano Bera Bera, cele două jocuri urmând să se dispute pe 10 şi 11 noiembrie. Decizia conducătorilor echipei gălăţene a fost luată din raţiuni financiare, cumulate cu cele de ordin sportiv, preferându-se să se reducă din cheltuieli în condiţiile în care şansele de calificare sunt infime, având în vedere potenţialul din acest moment al fetelor de la Danubius.

În competiţia internă, HC Danubius este pe ultimul loc, cu cinci înfrângeri din tot atâtea partide, în timp ce adversara din cupele europene vine din preliminariile Ligii Campionilor, unde s-a clasat pe locul trei în Grupa I. Balonmano Bera Bera zburdă în campionatul intern, după cinci etape având patru victorii şi un egal, printre victimele sale din acest sezon aflându-se şi cunoscuta Itxaco Novarra, pe care a învins-o categoric cu 31-21.

Conform preşedintelui HC Danubius, Dan Pantea, se evită astfel costurile de organizare ale meciului de acasă, ce includ, printre altele, baremurile arbitrilor şi observatorului. Gruparea iberică va suporta toate cheltuielile şederii echipei gălăţene în Spania, cei de la Danubius urmând să-şi plătească doar transportul.

Citit 1226 ori Ultima modificare Vineri, 19 Octombrie 2012 23:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.