Arcada Galaţi, derbi pentru promovare cu Dacia Buzău
Foto: sursa foto: sportgalati.com

Arcada Galaţi, derbi pentru promovare cu Dacia Buzău
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii de la Arcada (antrenor Marian Apostu) susţin sâmbătă meciul derbi al Seriei Est din eşalonul secund, în compania celor de la Dacia Buzău. Cele două formaţii ocupă, înaintea acestui meci, locurile I şi III în clasament. După înfrângerea din runda anterioară, scor 2-3 în deplasarea de la Rapid, jucătorii de la Arcada sunt hotărâţi se reia seria victoriilor pentru a-şi păstra fotoliul de lider. După cinci etape, gălăţenii au patru victorii şi o înfrângere (setaveraj 14:6) şi se află pe locul întâi.

Meciul cu Dacia Buzău va începe la ora 12.00 şi va fi găzduit de Sala Sporturilor „Florin Balaiş”, Arcada având întregul lot valid, cu excepţia lui Sorin Dragomir, accidentat şi a cărui revenire este preconizată pentru anul viitor.


În competiţia feminină a Diviziei A2,  echipa antrenată de Ileana Berdilă, CSU Galaţi, va evolua în deplasare, în compania formaţiei CSM II Bucureşti.

Altfel, duminică sunt programate jocuri unei noi etape în Campionatul Naţional de cadeţi. Echipele gălăţene vor juca astfel: ACSV Donaris cu CSS Constanţa (Sala „Siderurgistul”, ora 13,00), în timp ce fetele de la CS Şcolar vor întâlni pe Axiopolis Cernavodă, în deplasare. Tot în deplasare vor evolua şi băieţii de CSS, care vor juca pe terenul celor de la CSS Buzău.

 

Citit 969 ori Ultima modificare Vineri, 09 Noiembrie 2012 13:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.