Problemele de la Oţelul au fost rezolvate, conform unui comunicat al directorului general

Problemele de la Oţelul au fost rezolvate, conform unui comunicat al directorului general
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Situaţia tensionată dintre conducerea executivă a FC Oţelul şi acţionariat din primele zile ale acestui an a fost rezolvată, activitatea clubului revenind la normalitate, conform unui comunicat făcut public miercuri seară de Narcis Răducan, directorul general al clubului. Conform surselor noastre, problemele au fost rezolvate în urma unei întâlniri care a avut loc astăzi între patronul clubului, Dan Grigore Adamescu, şi cel la sugestia căruia a preluat FC Oţelul, primarul Marius Stan.

Iată conţinutul acestui comunicat, semnat de Narcis Răducan:

"Doresc să asigur încă o dată suporterii și partenerii FC Oțelul Galați că proiectul Campioanei și Supercampioanei României, ediția 2011, continuă nestingherit. Nu poate fi exclus însă faptul că în orice companie care urmărește performanța există și mai multe opinii, fenomen care - nu este doar un clișeu! - favorizează progresul. Mai mult decât atât, activității noastre, expuse zilnic mediatizării, îi pot fi ușor atribuite urme de frământări mai mult sau mai puțin ancorate în realitate. Punctual vorbind, acționarul majoritar al FC Oțelul Galați a ridicat documentele clubului, așa cum mass-media a scris în primele zile ale anului, însă a făcut-o deoarece este firesc să le dețină. Că reprezentanții TNG Group au avut nevoie de gărzi de corp pentru această operațiune, iarăși n-ar fi nimic de comentat. Transportarea actelor FC Oțelul Galați la București necesita o maximă siguranță, nu s-a pus niciodată problema ca bodyguarzii TNG Group să protejeze acționarul majoritar de conducerea executivă a clubului. De asemenea, nu s-a pus problema ca lichiditățile din conturile FC Oțelul Galați să fie înstrăinate, așa cum s-a vehiculat în media, acționarul majoritar al clubului nostru este direct interesat ca proiectul Supercampioanei din 2011 să meargă mai departe. Misiunea noastră continuă în aceeași formulă organizatorică.
În altă ordine de idei, ne apropiem de finalizarea campaniei de transferuri. Ne dorim ca, până la plecarea în stagiul de pregătire din Spania, să punem la dispoziția antrenorului principal Viorel Tănase întregul lot de jucători cu care va ataca sezonul de primăvară, deci și noile achiziții. Acolo, în Spania, ne vor aștepta șapte meciuri amicale extrem de tari și trebuie să fim pregătiți ca atare. Ca informație conexă, astăzi am bătut palma cu FC Spartak Moscova pentru un joc-test în cantonamentul de la Marbella.
Nu pot încheia această declarație de presă fără a le mulțumi suporterilor pentru grija manifestată vizavi de situația clubului, poate și pentru că au trăit momente dificile în vara anului precedent. Trebuie totuși să fie conștienți că suntem cu toții angrenați într-o singură misiune, aceea de a readuce FC Oțelul Galați la nivelul pe care și ei și-l doresc. Dumnezeu să ne ajute! " 

Citit 1980 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Ianuarie 2013 20:49

4 comentarii

 • postat de Bine că s-a terminat cu bine. Baftă Oțelul!!! Hai Oțelul !!!
  Joi, 10 Ianuarie 2013 13:18
  Unde nu-i cap vai de picioare, dar bine că s-a terminat cu bine. Nici nu am avut răbdare să citesc comunicatul, dar normalitatea, civilizația trebuie să predomine acțiunile noastre. Doar suntem oameni. Nu? Hai Oțelul !!! Baftă !!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de smecher
  Joi, 10 Ianuarie 2013 11:25
  am inceput sa ma plictisesc de lucrurile astea una zic si alta fac ce oameni prosti sa-mi bag piciorul nu-i mai inteleg adica zic ca vin 6-7 jucatori in iarna asta si pe urma numai ce nesimtiti sunt sa mor eu e clara inseamna ca nu se vrea performanta la galati si unii zic vina cupa romaniei la galati unde ba vine cupa cand noi suntem vai de cojocul nostru si mai zic unii de anumiti jucatori ca i-a facut campioni asta a fost demult as vrea sa dispara javrele astea imputite numai vreau sa ii vad sa plece sunt fitosi si nici nu joaca nimic vreau sa vad jucatori la echipa asta dar din pacate nu fiindca nu se doreste asa ceva eu unul nu cred ca se poate face performanta la galati si un antrenor nou nu iti vine cand stii ca sunt probleme la echipa
  0
  0
  Raportează
 • postat de katalinkostel
  Joi, 10 Ianuarie 2013 08:30
  " ne apropiem de finalizarea campaniei de transferuri".....pai unde .sunt cele sase sapte transferuri promise! Cred ca tot ce sa vehiculat in presa este adevarat.Adamescu a fost deranjat ca Narcis Raducan cheltuie bani pe banda rulanta pe transferuri!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Kasanova
  Miercuri, 09 Ianuarie 2013 22:47
  Ceva e putred in Danemarca! Cu alte cuvinte daca voia sa verifice stadionul, l-ar fi demolat si l-ar fi trimis la Bucuresti? Mai degraba pare un santaj executat de Adamescu asupra lui Marius Stan. Probabil Adamescu vrea vreo afacere pe bani publici la Galati si a vrut sa-i arate lui Stan cine dicteaza la Otelul deocamdata. Astea-s practici mafiote facute de unul care n-a calcat niciodata pe la meciurile echipei pe care o patroneaza.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.