Narcis Răducan, director general FC Oţelul: „Suntem în plină negociere cu mai mulţi jucători”

Narcis Răducan, director general FC Oţelul: „Suntem în plină negociere cu mai mulţi jucători”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducătorul clubului gălăţean ne-a oferit într-un interviu detalii despre strategia de transferuri din această iarnă care a făcut din Oţelul cea mai activă echipă din Liga I în materie de achiziţii


- În comunicatele clubului amintiţi mereu de proiectul Campioanei şi Supercampioanei din 2011, care sunt ţintele acestui proiect pe termen scurt?

- Pentru perioada imediat următoare ţintele noastre sunt finalizarea campaniei de transferări, definitivarea şi monitorizarea perioadei de pregătire la cel mai înalt nivel şi debutul cu dreptul la toate nivelele: liga I, a doua, a treia şi juniori A şi B.

- Asta înseamnă că fanii se mai pot aştepta la achiziţii?

- Da, cu siguranţă vor mai apărea noutăţi în echipă, foarte posibil în toate compartimentele. Suntem în plină negociere cu mai mulţi jucători şi vom face publice numele lor în funcţie de cum reuşim să-i aducem la condiţiile noastre.

- Cum staţi la capitolul buget pentru transferuri? Există o sumă fixă sau în funcţie de necesităţi?

- Există un buget limitat, dar suntem în grafic. Oricum, suntem bine ancoraţi în realitate şi nu am depăşit o limită de 200.000 de euro pe un singur jucător. Necesităţile le-am stabilit în echipă, împreună cu stafful tehnic şi acţionari.

- Până acum transferurile au fost făcute doar în compartimentul ofensiv, pentru defensivă nu vizaţi nicio achiziţie, având în vedere problemele din prima parte a campionatului, în special pe partea stângă?

- Păi deja îl avem la noi în pregătire pe gălăţeanul Daniel Popescu de la Dunărea şi împreună cu ceilalţi jucători de pe această poziţie (n.r. - Murgoci şi Ljubinkovici) se va crea concurenţa pe post dorită de antrenor.

- În media s-a vorbit despre eventualele achiziţii ale unor jucători precum Dolha, Depetris sau Vargas. Ce şanse sunt ca cei trei să ajungă la Oţelul?

- Este adevărat că am negociat cu toţi trei, dar este posibil să nu ajungem la  numitor comun cu niciunul din diverse motive. Varianta Dolha a picat, ne vom baza în continuare pe Branko (n.r. - Grahovac).

- În acest moment, la cum se prezintă cele două loturi, care echipă este mai puternică dintre Oţelul şi Petrolul, adversara din semifinalele Cupei?

- Este relativă acum o astfel de comparaţie. Ei au demonstrat ceva în prima parte a sezonului, iar noi am rămas datori. Ne-am întărit bine, zic eu, dar testul gazonului ne va răspunde la dilema semifinalei.

Citit 3608 ori Ultima modificare Vineri, 18 Ianuarie 2013 18:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.