Astăzi, ora 15,00, războiul golgeterelor, la Siderurgistul: HC Danubius Galaţi – HCM Baia Mare
Foto: Foto: Sorin Pană

Astăzi, ora 15,00, războiul golgeterelor, la Siderurgistul: HC Danubius Galaţi – HCM Baia Mare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Handbalistele de la Danubius vor să dea o nouă lovitură în Liga Naţională.  După victoria de senzaţie obţinută împotriva celor de la ASC Corona Braşov în ultima parte a anului trecut, gălăţencele şi-au propus să învingă o altă echipă aspirantă la un loc de cupă europeană, HCM Baia Mare,  echipă aflată în prezent pe locul secund în clasament. În faţa unui adversar cu multe jucătoare de valoare – Melinda Geiger, Renata Ghionea, Mihaela Smedescu, Eliza Buceschi şi Georgeta Diniş Vârtic – handbalistele echipei gălăţeane solicită sprijinul fanilor pentru a putea obţine a doua lor victorie din campionat.

„Baia Mare are jucătoare valoroase în lot, este omogenă, consider că este echipa momentului şi nu degeaba se află pe locul doi. Ne aşteaptă un meci foarte greu, suntem conştiente de acest lucru, dar suntem pregătite să-i facem faţă. Vrem să reuşim să mai adaugăm ceva la zestrea de puncte din clasament. Aş vrea ca sala să fie plină, spectatorii să ne încurajeze, avem mare nevoie de sprijinul lor, iar noi vom încerca să nu-i dezamăgim”, a declarat „centrul” Daciana Curtean.

Partida găzduită sâmbătă de Sala „Siderurgistul” (ora 15,00) propune şi un duel între două dintre cele mai bune marcatoare din campionatul intern. Iryna Glibko (80 de goluri în opt meciuri) şi băimăreanca Melinda Geiger (71 de goluri) pot fi decisive în stabilirea echipei învingătoare.

Intrarea spectatorilor la meciul dintre Danubius şi HCM Baia Mare se va face tot pe bază de bilet (5 lei). Tichetele pot fi achiziţionate de la sediul clubului, din incinta Complexului „Siderurgistul”.

Citit 1846 ori Ultima modificare Vineri, 18 Ianuarie 2013 21:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.