Cornel Râpă a fost ofertat de Gigi Becali pentru un transfer la Steaua

Cornel Râpă a fost ofertat de Gigi Becali pentru un transfer la Steaua
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fundaşul dreapta Cornel Râpă, care a fost trimis să se antreneze cu Oţelul II după ce refuzat oferta de a-şi prelungi contractul scadent peste mai puţin de şase luni, este dorit insistent la Steaua de către finanţatorul Gigi Becali.

Acesta din urmă a precizat că a făcut deja o ofertă celor de la Oţelul dar a fost refuzat. "Am vorbit cu Narcis Răducan, i-am spus că dau 50.000 de euro pentru Râpă, dar n-au vrut, cică au oferte mai bune. Treaba lor, daca nu vor să nu se trezească că semnez de acum cu jucătorul şi o să-l iau gratis la vară", a declarat Becali în această seară la sport.ro.

În afara ofertei de la Oţelul, considerată deocamdată inacceptabilă din punct de vedere financiar de către Râpă, fotbalistul gălăţean mai este dorit şi în Ucraina, dar nici aceasta pare să nu-l atragă.

"Dacă cei de la Oţelul nu mă mai doresc, e normal să vorbesc cu echipele care mă contactează. Nu-mi convine ce mi se întîmplă la Galaţi, nu mi-ar plăcea să pierd 6 luni la echipa a doua. Sînt tînăr, e normal să fiu nemulţumit. Nu am mai fost sunat în legătură cu prelungirea, m-au pus în temă cu anumite chestii, dar nimic de contract. Eu îmi doresc ce este mai bun pentru mine şi ştiu ce este mai bine pentru mine. Am oferte şi din Est. Voi lua în calcul şi echipa naţională când voi alege, este normal să vreau să mai joc sub tricolor. Banii sunt în plan secund la vârsta mea", a declarat Râpă.

Citit 1507 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013 19:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.