Glibko a câştigat duelul cu Geiger, dar Danubius a pierdut meciul
Foto: sursă foto: www.cristianvoiculescu.ro

Glibko a câştigat duelul cu Geiger, dar Danubius a pierdut meciul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Handbalistele de Danubius Galaţi au pierdut meciul disputat sâmbătă după-amiază, pe teren propriu, în compania celor de la HCM Baia Mare şi au căzut pe ultima poziţie în clasamentul Ligii Naţionale, cu doar 3 puncte acumulate în nouă meciuri.

Gălăţencele au condus în prima repriză până în minutul 22 (scor 9-8), dar forţa interilor echipei maramureşene a fost decisivă în stabilirea scorului la pauză: 12-14.

Jucătoarele Alexandrinei Soare au avut o tresărire în minutul 35, au preluat conducerea la 16-15 prin golul marcat de Carmen Gheorghe, dar din acest moment oaspetele, beneficiare a 11 aruncări de la 7 metri, au revenit în avantaj, obţinând un succes la cinci goluri: scor 28-33.

Singura consolare a spectatorilor prezenţi în tribunele Sălii "Siderurgistul" a fost evoluţia ucrainencei Iryna Glibko, autoare a 13 goluri, cu şase mai multe decât principala sa urmăritoare în clasamentul golgeterelor, băimăreanca Melinda Geiger. Glibko a impresionat şi la aruncările de la 7 metri. Cu mult sânge rece a transformat în gol toate cele şase oportunităţi.

În partida de sâmbătă, pentru Danubius au evoluat: Cristina Bobeică, Dana Ancerencu, Ramona Ciontu – Iryna Glibko 13 goluri, Delia Mărginean 4, Daciana Curtean 3, Yulia Zaremba 3, Irina Lazarin 2, Carmen Gheorghe 2, Cătălina Cioaric 1, Mihaela Pătuleanu, Iaroslava Burlachenko, Maricica Trandafir, Irina Başa şi Alexandra Dodan.

În ultima etapă a turului de campionat, gruparea gălăţeană va evolua în deplasare la HCM Roman, tocmai la sfârşitul lunii, pe 29 ianuarie.

Citit 876 ori Ultima modificare Duminică, 20 Ianuarie 2013 15:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.