UPDATE Râpă a semnat cu Steaua, Oţelul îl ameninţă cu tuşa până-n vară

UPDATE Râpă a semnat cu Steaua, Oţelul îl ameninţă cu tuşa până-n vară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fundaşul dreapta gălăţean şi-a dat acordul pentru un contract din vară cu echipa din Ghencea, când devine jucător liber. Oferta lui Gigi Becali, de 50.000 de euro pentru un transfer imediat, e considerată inacceptabilă de cei de la Oţelul, care ameninţă că-l vor ţine pe jucător la echipa secundă în ultimele sale şase luni de contract


 

Cornel Răpă, fundaşul dreapta intrat în ultimele şase luni de contract cu Oţelul, a semnat în noaptea de sâmbătă spre duminică un contract cu Steaua, valabil din vară, când va fi jucător liber, informaţie pe care fotbalistul a confirmat-o la sport.ro.

"Aştept să văd dacă se înţeleg cluburile pentru o mutare de pe acum. Eu sper să se înţeleagă si să pot pleca in cantonament", a declarat Râpă.

Joi, înaintea plecării echipei gălăţene în cantonament la Poiana Braşov, Râpă şi Pena, ambii intraţi în ultimele şase luni de contract,  n-au ajuns la un acord pentru prelungire şi au fost trimişi la Oţelul II până la lămurirea situaţiei lor. Aceeaşi decizie s-a luat şi pentru Stromajer, care a fost anunţat că nu mai face parte din planurile clubului.

Duminică dimineaţă, Oţelul II a avut programat un antrenament în sala de forţă, la care au fost  Pena şi Stromajer, în timp ce Râpă a absentat.

N-a vrut în Ucraina

Sâmbătă seară, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că a oferit 50.000 de euro clubului gălăţean pentru a-i da drumul de acum jucătorului în cauză, dar a fost refuzat.

Tot sâmbătă seară, fotbalistul confirma că are ofertă şi din Ucraina, dar a lăsat să se înţeleagă că aceasta nu-l încântă pentru că astfel i s-ar reduce şansele de a reveni în echipa naţională. "Dacă cei de la Oţelul nu mă mai doresc, e normal să vorbesc cu echipele care mă contactează. Nu-mi convine ce mi se întîmplă la Galaţi, nu mi-ar plăcea să pierd şase luni la echipa a doua. Sunt tânăr, e normal să fiu nemulţumit. Nu am mai fost sunat în legătură cu prelungirea, m-au pus în temă cu anumite chestii, dar nimic de contract. Eu îmi doresc ce este mai bun pentru mine şi ştiu ce este mai bine pentru mine. Am oferte şi din Est şi voi lua în calcul şi echipa naţională când voi alege, este normal să vreau să mai joc sub tricolor. Banii sunt în plan secund la vârsta mea", declara Râpă.

Oţelul refuză transferul imediat

Duminică dimineaţă, după ce între timp jucătorul semnase cu gruparea din Ghencea un angajament valabil din vară, a avut loc o nouă discuţie telefonică între Becali şi directorul general al FC Oţelul, Narcis Răducan, însă Steaua nu a plusat cu nimic la oferta iniţială şi gălăţenii n-au acceptat să-şi dea acordul pentru un transfer imediat.

"M-a sunat dimineaţă Gigi Becali să-mi spună că au semnat cu Râpă. Nu ştiu dacă e aşa sau nu, cert este că oferta lor pentru un transfer imediat este inacceptabilă, am avut oferte net superioare. În aceste condiţii, dacă a semnat cu Steaua, ajunge acolo din vară, când îşi termină contractul cu noi, până atunci va sta şi se va antrena la Oţelul II", a declarat Narcis Răducan.

Citit 2449 ori Ultima modificare Duminică, 20 Ianuarie 2013 16:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.