Danubius merge după puncte la Roman. Vezi ce modificări a suferit lotul antrenat de Alexandrina Soare
Foto: Daciana Curtean are misiunea să-şi coordoneze colegele spre un nou rezultat favorabil / Foto: Sorin Pană

Danubius merge după puncte la Roman. Vezi ce modificări a suferit lotul antrenat de Alexandrina Soare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană s-a despărţit de Alexandra Dodan, în schimb a revenit fosta „oţelară” Iulia Andreea Artean


Capabilă oricând de surprize frumoase, echipa feminină de handbal Danubius Galaţi evoluează astăzi, de la ora 17,30, pe terenul celor de la HCM Roman, în ultima etapă din turul Ligii Naţionale.

Cu o zestre de doar trei puncte după cele nouă meciuri disputate, handbalistele gălăţene speră să reediteze evoluţiile bune din partidele cu Oltchim şi Baia Mare şi să nu revină acasă cu mâna goală.

Deşi la începutul sezonului echipa din Roman anunţa drept obiectiv o clasare în primele cinci locuri, săptămâna trecută a renunţat la serviciile antrenorului Cornel Bădulescu, din cauza evoluţiilor nefaste din ultimul timp. Pe banca tehnică a fost instalat Dumitru Muşi, care, potrivit oficialilor romaşcani, „nu are ca obiectiv, neapărat, victoria în meciul cu Danubius Galaţi”.

Nu de aceeaşi părere este şi antrenoarea Galaţiului, Alexandrina Soare, conştientă că şocul schimbării unui antrenor aduce o mobilizare superioară din partea jucătoarelor. „Nu ne avantajează această schimbare de antrenor la echipa adversă. Echipa adversă se va motiva mult mai bine. Jucătoarele de acolo vor dori să demonstreze noului tehnician că îşi merită locul în echipă. Însă, noi trebuie să ne vedem de jocul nostru. Fetele să repete evoluţiile bune din ultimele două confruntări”, a precizat Alexandrina Soare.

Partida de astăzi, dintre HCM Roman şi Danubius Galaţi, va începe de la ora 17,30 şi va putea fi urmărită în direct la DigiSport 2.

Din etapa a 11-a a Ligii Naţionale s-a disputat deja partida HCM Baia Mare - Oltchim Rm. Vâlcea 23-33. Mâine sunt programate meciurile: SCM Craiova - Corona Braşov (ora 17,30, DigiSport 2), CSM Bucureşti - CSM Ploieşti (ora 18,00) şi Dunărea Brăila - HC Zalău (ora 19,00, DigiSport 2). 

Lot modificat

În această perioadă, lotul grupării Danubius a suferit câteva modificări. Oficialii gălăţeni au renunţat la serviciile interului dreapta Alexandra Dodan. În schimb, la Galaţi a revenit fosta componentă a Oţelului, Iulia Andreea Artean, care în prima parte a sezonului a jucat pentru ASC Corona Braşov. Handbalista în vârstă de 24 de ani poate evolua pe mai multe posturi: extremă stânga sau centru.

Citit 945 ori Ultima modificare Luni, 28 Ianuarie 2013 14:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.