OFICIAL: Petre Grigoraş, noul antrenor de la Oţelul! (UPDATE)

OFICIAL: Petre Grigoraş, noul antrenor de la Oţelul! (UPDATE)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 12.15 - Printr-un comunicat oficial, directorul general al FC Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, a anunţat că noul antrenor al formaţiei este Petre Grigoraş, ultima dată la Pandurii Tg. Jiu.

"Am încetat astăzi (n.r. - 30 ianuarie), pe cale amiabilă, colaborarea cu antrenorul principal Viorel Tănase, om căruia țin să-i mulțumesc pentru perioada petrecută la cârma echipei de seniori. Totodată, vă anunț oficial că noul tehnician al FC Oțelul Galați este Petre Grigoraș, unul dintre cei mai bine cotați antrenori români. Prezentarea oficială a domnului Grigoraș va avea loc vineri, 1 februarie, la o oră pe care o vom anunța în timp util. De asemenea, tot vineri veți afla și alte surprize în lotul de jucători care va fi deplasat în Spania pentru cel de-al doilea cantonament al iernii", a declarat Narcis Răducan.


Antrenorul Petre Grigoraş este aproape de a reveni la Oţelul, fiind în discuţii avansate cu oficialii grupării gălăţene. Surse din cadrul clubului au confirmat stadiul avansat al negocierilor şi, cel mai probabil, Grigoraş va reveni la Galaţi în zilele următoare.

„Sunt discuţii, dar încă nu e nimic oficial, vom vedea zilele următoare ce se va întâmpla. Am fost contactat şi de alte echipe. Este foarte clar că-mi doresc să reiau activitatea, iar la Galaţi am lucrat trei ani şi jumătate. M-am simţit extraordinar la Oţelul, m-am înţeles foarte bine cu toată lumea, jucători, suporteri, conducători. Situaţia din clasament nu e prea grozavă, dar data trecută când am venit era şi mai grav şi a ieşit bine”, a declarat Petre Grigoraş.

„Grig”, aşa cum îl numesc fanii gălăţeni, a mai antrenat Oţelul în perioada ianuarie 2006 – iunie 2009, reuşind o salvare miraculoasă de la retrogradare în primul sezon, iar apoi să califice echipa în Cupa UEFA (actuala Europa League), după ce a câştigat Cupa Intertoto.

Momentan, Oţelul are 22 de puncte strânse pe teren după 19 etape disputate şi este calificată în semifinalele Cupei României, acolo unde va evolua, în dublă manşă, contra celor de la Petrolul Ploieşti.

Citit 2757 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Ianuarie 2013 12:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.