„Tase” şi-a reziliat contractul cu Oţelul! Vezi aici ce a declarat fostul antrenor al gălăţenilor

„Tase” şi-a reziliat contractul cu Oţelul! Vezi aici ce a declarat fostul antrenor al gălăţenilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul Viorel Tănase a fost anunţat aseară de conducerea clubului că nu mai face parte din planul de viitor al Oţelului şi urmează ca în zilele următoare să-i fie reziliat contractul. „Din păcate colaborarea noastră a încetat, am fost anunţat aseară de lucrul acesta. Îmi pare rău că nu am putut arăta tot ce pot, să conduc echipa după pregătirea de iarnă, dar asta e viaţa. Cred că am reuşit să îmi duc bine mandatul până în acest moment, cu echipa calificată în semifinalele Cupei României şi clasată peste linie, iar din retur sunt convins că puteam să ne clasăm în primele opt. Asta a fost decizia conducerii, mai departe nu ştiu ce o să fac, trebuie să mă liniştesc puţin. Nu e totul pierdut, au fost cazuri de antrenori daţi afară şi de pe primul loc. Nu regret că am acceptat să vin în primă fază la Oţelul pentru că acest club înseamnă totul pentru mine şi l-am ajutat de fiecare dată când am putut”, a declarat Viorel Tănase.

Ca antrenor, Tănase a reuşit să califice echipa în semifinalele Cupei României, acolo unde Oţelul va evolua, în dublă manşă, contra Petrolului, iar ca jucător este cel mai bun marcator all-time al roş-alb-albaştrilor.

În locul lui Tănase a fost anunţat oficial ca antrenor Petre Grigoraş, care urmează să conducă antrenamentul de vineri al echipei.

Citit 3470 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Ianuarie 2013 12:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.