Handbalistele de la Danubius, meci de totul sau nimic cu SCM Craiova
Foto: Foto: Liviu Ghinea

Handbalistele de la Danubius, meci de totul sau nimic cu SCM Craiova
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Handbalistele de la Danubius Galaţi au doar varianta victoriei în confruntarea cu SCM Universitatea Craiova. Aflată pe ultimul loc în clasamentul Ligii Naţionale, cu doar trei puncte, trupa pregătită de Alexandrina Soare trebuie să obţină prima victorie din 2013 în duelul programat duminică, în Sala "Siderurgistul", de la ora 11.00, pentru a păstra şanse la evitarea retrogradării.

Craiovencele se află în aceeaşi zonă a nisipurilor mişcătoare, iar în pauza competiţională au transferat-o pe Carmen Amariei, astfel că vor veni la Galaţi dispuse să-şi vândă scump pielea.

"Partida de duminică este foarte importantă pentru soarta echipei noastre. Am stat de vorbă cu fetele, sunt conştiente că trebuie să câştige cu orice preţ. Avem nevoie de sprijinul publicului, sper ca sala să fie plină şi să ne împingă de la spate, aportul lor poate fi decisiv", a declarat preşedintele grupării gălăţene, Dan Pantea.

Cu scopul de a atrage cât mai mulţi fani la sală, oficialii echipei Danubius au decis să vândă la pachet biletele pentru duelurile cu SCM Craiova şi Dunărea Brăila. Preţul unui asemenea pachet este de 10 lei şi poate fi achiziţionat de la sediul clubului.

Citit 1078 ori Ultima modificare Joi, 07 Februarie 2013 13:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.