Branko Grahovac explică secretul penaltiului apărat duminică seară. „Antrenorul mi-a arătat unde va bate Răduţ”
Foto: Foto: Sorin Pană

Branko Grahovac explică secretul penaltiului apărat duminică seară. „Antrenorul mi-a arătat unde va bate Răduţ”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oţelul a beneficiat din plin de faptul că stafful tehnic a antrenat echipa adversară până acum două luni şi cunoştea în detaliu fiecare jucător al acesteia


După un meci spectaculos în care fiecare dintre cele două echipe putea da lovitura decisivă din timp, Oţelul şi Pandurii au fost departajate, întâmplător, la penaltiuri, aşa cum se vede în alte competiţii, acolo unde egalul nu este permis de regulament. Principalul „vinovat” a fost Grahovac, îngerul păzitor din poarta Oţelului, care a scos pe bandă rulantă orice tentativă a adversarilor de a introduce mingea în poartă. Pe lângă penaltiul apărat în faţa lui Răduţ, a avut şi alte câteva intervenţii extrem de spectaculoase şi eficiente. De partea cealaltă, la penaltiul obţinut de Vancea, Iorga a executat cu sânge rece şi Oţelul s-a impus cu 1-0 într-un meci prea frumos ca să se termine la egalitate.

Exasperat de momentele salvatoare ale lui Grahovac, antrenorul oaspeţilor, Cristian Pustai, a declarat că goalkeeperul sârb din poarta gălăţenilor a făcut diferenţa. „Am dat peste o echipă bună cu un portar senzaţional care a scos absolut tot. Am sperat pe final că putem da lovitura, am făcut şi schimbările în acest sens, dar am dat peste un portar de netrecut”, a spus Pustai la finalul jocului.

„M-am aruncat la indicaţiile antrenorului”

Portarul Oţelului a explicat momentul grozav din finalul primei reprize, atunci când a scos, la indicaţiile lui Dan Moţei (antrenorul de portari al gălăţenilor), penaltiul executat de Răduţ. „Am văzut ce mi-a transmis antrenorul, mi-a făcut semn către colţul pe care va bate Răduţ, am aşteptat puţin mai mult ca de obicei şi am plecat bine”, a mărturisit Grahovac, extrem de fericit pentru victoria obţinută chiar la redebutul lui Grigoraş. „A fost greu cu Pandurii, una dintre cele mai bune echipe din România la momentul actual, mă bucur tare mult că am câştigat la primul joc al lui Grigoraş pe bancă, am luat trei puncte de aur”, a mai adăugat eroul meciului de duminică seară.

Bucuros că a reuşit să se apropie de mijlocul clasamentului după victoria contra fostei sale echipe, antrenorul Petre Grigoraş i-a recunoscut meritele lui Grahovac pentru succesul de duminică seară.

 „A fost foarte greu, dar cu cât e mai greu, cu atât e mai frumos. Am avut un portar în mare formă, ne-a scos din situaţii foarte, foarte dificile. Îl cunosc foarte bine pe Răduţ, dar a bătut penalti şi în partea cealaltă cât am fost eu la Târgu Jiu. E bine că a scos Branko, a contribuit decisiv la cele trei puncte câştigate”, a spus Grigoraş.

Noile achiziţii au confirmat

Pe lângă paradele senzaţionale ale lui Grahovac, tot la capitolul plusuri pentru Oţelul s-au remarcat şi doi dintre jucătorii transferaţi în această iarnă, Marquinhos şi Vancea, care au debutat pentru Oţelul duminică seară. Primul a avut o evoluţie consistentă per ansamblu, iar cel de-al doilea a scos penaltiul din care gălăţenii au marcat unicul gol al partidei. „Pentru Marquinhos primul contact a fost favorabil, Vancea a intrat şi el cu o reuşită. Sunt convins că fiecare în parte ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivul”, a spus Narcis Răducan, managerul general al Oţelului. În ceea ce-l priveşte pe brazilian, antrenorul Petre Grigoraş a punctat că Marquinhos poate chiar mai mult decât a arătat duminică: „A avut drumuri de făcut în Brazilia să-şi rezolve cu documentele şi este în urmă cu pregătirea. Va mai dura până va ajunge la o capacitate fizică normală”.

Citit 3241 ori Ultima modificare Luni, 11 Martie 2013 16:45

6 comentarii

 • postat de Frumoasă surpriză, frumoasă întoarcere de scor. Bravo !!! Hai Oțelul !!
  Miercuri, 13 Martie 2013 13:12
  Bravo băieți, bravo Grigoraș, o victorie pentru moral și pentru puncte. Am avut emoții, dar după penaltiul apărat, am zis că norocul și Dumnezeu s-a uitat și la Echipa Oțelul, la câte au pătimit în ultimul timp. Bravo !!! Hai Oțelul !! Mi-a venit inima la loc pentru voi. Baftă și sănătate la jucători și antrenor.
  0
  0
  Raportează
 • postat de IRI
  Marți, 12 Martie 2013 20:50
  Avem un portar bun, pe care si l-ar dori multe echipe. A fost destul de blamat in trecut, a facut si greseli, dar a "beneficiat" si de sprijinul unei aparari...vraiste!!! A dat semne de ...forma buna, dar accidentarea la scos putin din forma. Ne bucuram ca a revenit eficient si trebuie sa-l sprijinim, chiar daca mai greseste.
  0
  0
  Raportează
 • postat de for bine
  Marți, 12 Martie 2013 16:25
  sint si" jeguri de om ca si caracter" care nici macar nu sint buni in meseria lor. auzi"bine", poate te maninca pielea sa o pui cu ceva "suporteri" de-un scandal ,acum cind cit de cit merg treburile la OTELUL.
  0
  0
  Raportează
 • postat de bine
  Marți, 12 Martie 2013 13:25
  Grahovac un portar bun si un jeg de om ca si caracter.
  0
  0
  Raportează
 • postat de COBRA-GALATI
  Marți, 12 Martie 2013 12:29
  LISTA RUSINII

  Doar 294 zile ramase pt
  publicarea LISTEI RUSINII
  1)Bezman
  2)Eftimie
  3)Crisan
  4)Postolache
  5)Onica
  6)Dragan
  7)Toma
  8)Macovei
  9)Harnagea
  10)Cerbu
  11)BEREgic
  12)Modiga
  13)ILINCA DIACONU
  -298 zile pt a nu ii
  uita pe cei care iar au TRADAT salariile si locurile de munca parintilor de siderurgisti
  din AMG girati de cei TRADATI.


  0 #5 ATENTIONARE —

  Inst. de monitorizare si statistica a
  SOLIDARITATII atentioneaza
  salariatii din AMG despre
  posibilitatea caderilor masive de
  sectii si uzine la locul lor de munca .
  Toate astea pe fondul acumularilor
  de nepasare,tradare,si lasitate a
  diferitelor categorii sociale din aceasta fabrica.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Alynutz
  Marți, 12 Martie 2013 11:29
  ESTI CEL MAI BUN GRAHO!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.