Petre Grigoraş, dezamăgire cruntă după eşecul Oţelului la Bistriţa. „Numai noi puteam să fim atât de proşti”
Foto: FOTO: Sorin Pană

Petre Grigoraş, dezamăgire cruntă după eşecul Oţelului la Bistriţa. „Numai noi puteam să fim atât de proşti”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oţelul a pierdut vineri seară în faţa ultimei clasate, Gloria Bistriţa,  scor 2-1 * Gălăţenii au condus cu 1-0 dar apoi au primit două goluri în doar patru minute şi n-au mai fost în stare să revină în joc


Oţelul s-a făcut de râs vineri seară, în partida susţinută în deplasare contra ultimei clasate, Gloria Bistriţa, fiind învinsă cu 2-1. După o primă repriză modestă, în care din echipa roş-alb-albastră doar brazilianul Marquinhos a arătat a fotbalist, antrenorul Petre Grigoraş a schimbat imediat după pauză, iar intrările lui Astafei şi Paraschiv au avut efect, acest din urmă deschizând scorul în minutul 52. Au urmat momente în care Oţelul părea că deţine controlul total al jocului însă totul s-a năruit în doar patru minute, Gloria punctând prin R. Radu '65 şi Feher '68. La primul gol al gazdelor Ljubinkovic şi Benga au fost depăşiţi ca nişte jaloane de Radu, care din apropierea liniei de fund a tras la colţul scurt, Grahovac a fost surprins, mingea a sărit din bară în el şi apoi a intrat în poartă. Apoi, un şut de la distanţă cu pământul a fost respins în lateral de portarul gălăţean, fundaşii săi nu s-au repliat, a urmat o centrare şi golul victoriei bistriţene. Suprinzător, Oţelul nu a avut reacţie, jocul a fost tot mai slab odată cu apropierea finalul, având doar o singură ocazie de egalare, prin Iorga.

Antrenorul Petre Grigoraş şi-a criticat foarte dur echipa pentru prestaţia din acest joc. "Numai noi puteam să fim atât de proşti şi de cretini să pierdem meciul ăsta,  pe care l-am controlat în mare parte. Am reuşit primul gol care părea să fie de ajuns, dar apoi au fost patru minute fatidice. Nişte greşeli  copilăreşti, inadmisibile, contra unei echipe ai cărei jucători nu ştiu dacă împreună adună 50 de meciuri în Liga I. E normal să fii supărat când joci cu o echipă care abia s-a adunat, lipsită de experienţă, iar tu te consideri o echipă mai valoroasă, cu jucători care nu cu mult timp în urmă au făcut performanţe mar şi iată că te bat nişte anonimi. Când nu tratezi meciul cu seriozitate primeşti astfel de lovituri care dor. Astea sunt puncte care nu se mai întorc şi ne îngreunăm situaţia fără să vrem. Măcar dacă am învăţa ceva din această înfrângere extrem de ruşinoasă. Îi felicităm pe cei de la Bistriţa pentru că au crezut în şansa lor", a declarat Grigoraş.

„Nu doar Grahovac e vinovat”

Considerat vinovat la golul egalizator al bistriţenilor, portarul Branko Grahovac a fost apărat de antrenorul său, care a subliniat şi uşurinţa cu care Ljubinkovic şi Benga au fost depăşiţi de marcatorul golului: „La primul gol nu e doar Grahovac vinovat, greşeala a fost puţin mai înainte la aces fază. Am avut meciuri în care ne-a mai şi scos, nu Grahovac e vinovat, nu el ne-a pierdut jocul. Toată echipa e vinovată că n-am reuşit să mai punctăm şi să scoatem cel puţin un rezultat de egalitate”.

Citit 2028 ori Ultima modificare Duminică, 17 Martie 2013 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.