Bilete mai scumpe la meciul Oţelul - Steaua

Bilete mai scumpe la meciul Oţelul - Steaua
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

FC Oţelul va anunţa în cursului zilei de astăzi preţurile pentru confruntarea din 1 aprilie


Oţelul va susţine următorul meci de campionat, pe teren propriu, în compania celor de Steaua, pe 1 aprilie de la ora 21.30, iar cei din conducerea clubului lucrează la câteva variante de preţuri speciale ale biletelor pentru acest joc, acestea urmând să coste semnificativ mai mult faţă de un meci obişnuit, putându-se ajunge chiar şi la 100 de lei. Măsura urmează să fie luată atât pentru a se obţine încasări mai mari cât şi, la sugestia multor suporteri ai Oţelului făcută publică pe site-ul acestora (www.dunareabatrana.ro), pentru a se limita astfel numărul de fani stelişti în alte sectoare ale tribunei decât cel rezervat oaspeţilor şi, implicit, reducerea riscului să apară conflicte verbale şi chiar fizice între susţinătorii oţelari şi cei ai echipei adverse, aşa cum s-a întâmplat la precedentele meciuri de la Galaţi dintre cele două formaţii.

De altfel, există un astfel de precedent în istoria confruntărilor Oţelul –Steaua, cel de la partida disputată în octombrie 2006, când preţul unui tichet la tribuna I a fost de 50 de lei. Atunci Oţelul s-a impus cu scorul 2-1.

Pentru ca efortul financiar al propriilor suporteri să fie mai uşor de suportat, este foarte posibil ca biletele pentru meciul de luni, 1 aprilie, să fie vândute la pachet, fie cu tichetele de intrare pentru jocul următor de pe teren propriu, cel cu CS Severin, fie cu abonamente pentru meciurile rămase din acest retur.

Grigoraş: „Nu mă tem de Steaua”

 

Antrenorul Petre Grigoraş a spus că pregăteşte jocul cu liderul Ligii I ca pe oricare altul, convins că jucătorii se vor automotiova. “Nu am de ce să-mi fie teamă de Steaua, că nu sunt la primul meci de asemenea anvergură. Până la urmă este cea mai în formă echipă din România, deci nu este o problemă, nu noi vom avea presiune pe rezultat. Pregătesc meciurile în acelaşi fel, dar jucătorii se motivează singuri în funcţie de adversar.  Am fost şi eu fotbalist şi vă spun că nu trebuia să fim motivaţi prea mult de antrenor atunci când jucam cu Steaua”, a declarat antrenorul Oţelului.

Deşi este singurul antrenor a cărui echipă nu a primit gol în acest campionat de la Steaua, Petre Grigoraş nu mizează în primul rând pe repetarea acestei isprăvi, dorindu-şi ca trupa sa de acum să joace spectaculos şi să înscrie. „Este adevărat că sunt singurul antrenor care n-am primit gol din partea Stelei, dar vă spun că nu-mi place acel 0-0 de când eram la Pandurii. La fel de adevărat este că în fotbal, ca şi în viata, trebuie să ai şi puţină şansă. Sperăm să facem un joc spectaculos, ca să ajungi să scoţi un rezultat pozitiv cu Steaua trebuie să joci la cel mai înalt nivel“, a mai spus Grigoraş.

 

 

Citit 2411 ori Ultima modificare Luni, 25 Martie 2013 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.