“Oţelarii”, motivaţi să câştige: „E meci de totul sau nimic”
Foto: FOTO: Sorin Pană

“Oţelarii”, motivaţi să câştige: „E meci de totul sau nimic”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru gălăţeni a devenit decisiv meciul cu CS Severin de astăzi * În cazul unei victorii, echipa antrenată de Petre Grigoraş ar face un pas imens pentru distanţarea de zona retrogradrării şi s-ar putea pregăti în linişte pentru jocul din Cupa României cu Petrolul


Oţelul se află în faţa a şase zile ce pot fi decisive pentru întreg sezonul. Mai întâi, va evolua în campionat cu CS Severin, astăzi, de la ora 17.00, în campionat, iar joi va juca împotriva Petrolului, în semifinala Cupei României. Ambele meciuri se dispută la Galaţi, iar pentru Grahovac, titularul din poarta Oţelului, primul joc, cel cu Severinul, a devenit unul de totul sau nimic. Dacă va câştiga, echipa roş-alb-albaştrilor s-ar putea distanţa definitiv de zona retrogradării.

„Este cel mai important meci al sezonului pentru că o victorie ne-ar aduce liniştea. E un meci de totul sau nimic pentru noi. Am jucat bine cu echipele mai sus clasate, dar am avut probleme cu cele mici. Avem ocazia să ne revanşăm, să câştigăm acum cu Severin şi cu trei puncte obţinute suntem mai liniştiţi pentru meciul de Cupă.”, a spus Grahovac.

Nici antrenorul Petre Grigoraş nu-şi subestimează adversarul de astăzi şi speră că echipa va fi concentrată la maximum pentru a obţine toate punctele.

„Cei de la Severin au făcut schimbări în cadrul lotului, au avut rezultate bune în retur, sigur că îşi doresc să câştige, dar şi noi avem mare nevoie de cele trei puncte. Trebuie să reuşim să ne putem motiva în meciurile cu echipele mai slab clasate chiar dacă nu considerăm adversarul inferior. Ştim că urmează meciul de Cupă cu Petrolul şi e foarte important pentru noi să-l putem aborda în linişte şi cu încredere. Sunt convins că jucătorii vor conştientiza importanţa jocului cu Severinul, cu toate că sunt şi ceva probleme de lot”, a declarat „Grig”, care nu va putea miza pe Popescu, Giurgiu, ambii accidentaţi, plus indisponibilii pe termen lung, Ilie şi Zaharia.

 

Bilete noi, plus cele de etapa trecută

 

Pentru meciul de astăzi cu CS Severin sunt valabile biletele de la ultimul meci de pe teren propriu, cel cu Steaua. Posesorii tichetelor de la partida cu bucureştenii trebuie să treacă pe la una dintre casele de bilete din jurul stadionului pentru a-şi procura gratuit biletul de acces la meciul cu CS Severin. Cei care n-au fost la meciul cu Steaua şi doresc să vină la stadion o pot face la preţul obişnuit: 15 lei la Tribuna I, 10 lei la Tribuna a II-a şi 7 lei la Peluze. Biletele sunt puse în vânzare de astăzi, de la 10.00, până la ora de start a partidei.

Meciul Oţelul – CS Severin, de la ora 17.00, va fi transmis în direct de DigiSport 1.

 

 

EX. FOTO: Grahovac, motivat la maximum pentru a obţine toate cele trei puncte cu CS Severin

Citit 1146 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2013 18:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.