FCM Dunărea Galaţi întâlneşte, sâmbătă, "lanterna"

FCM Dunărea Galaţi întâlneşte, sâmbătă, "lanterna"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă, FCM Dunărea susţine un nou examen în disputa pe care o duce pentru menţinerea în eşalonul al doilea. Gălăţenii (locul VIII, cu 18 puncte) întâlnesc Farul Constanţa, echipă aflată pe ultimul loc, cu doar 13 puncte. Cu toate acestea conducerea tehnică a gazdelor acordă cea mai mare atenţie unor astfel de jocuri, tratându-le cu toată seriozitatea.

În perioada scursă de la meciul cu Rapid Suceava, pe care gălăţenii l-au câştigat cu 1-0, dunărenii au urmat un program intens de antrenamente. Stafful tehnic, format din Octavian Grigore, secundul Răzvan Vlad şi Gh. Cucu, antrenor cu portarii, a încercat punerea la punct a problemelor deficitare semnalate în scurtul timp de când ploieşteanul conduce lotul Dunării.

„Dorim foarte mult ca echipa să aibă o altă faţă. Chiar din meciul cu Farul, pe care îl considerăm unul de şase puncte. Nu suntem scutiţi de emoţii, campionatul încă se joacă şi noi vrem să ne punem la adăpost de grijile retrogradării. Vrem să nu ne mai aflăm sub presiunea rezultatelor, astfel ca băieţii să poată arăta ce pot pe terenul de joc. În perioada scursă de la utlimul meci am avut şi un joc-şcoală pe terenul de la „Zoltan David”, în care am încercat să punem la punct unele elemente tactice. În acest sens, este bine că am avut întregul lot valid. Pentru jocul cu Farul avem un singur jucător cu probleme – fundaşul Radu, care va sta o etapă pentru cumul de cartonaşe galbene. Echipa pe care o voi trimite în teren va fi fixată în ultimul moment”, ne-a declarat „principalul” dunărenilor.

Meciul de sâmbătă va începe la ora 11,00 şi va fi găzduit de terenul de la fostul stadion „Ancora”.

Citit 907 ori Ultima modificare Vineri, 19 Aprilie 2013 15:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.