Petre Grigoraş a trecut cu bine peste intervenţia chirurgicală

Petre Grigoraş a trecut cu bine peste intervenţia chirurgicală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Petre Grigoraş, antrenorul Oţelului, a fost supus unei intervenţii chirurgicale prin care medicii de la clinica de cardiologie Clinicco din Braşov i-au implantat un stimulator cardiac, urmând ca în zilele următoare să fie externat.

"În urma coronarografiei pe care Petre Grigoraş a făcut-o marţi, echipa de medici a clinicii a decis ca pacientul să fie supus unui intervenţii uşoare, prin care să i se implanteze un stimulator cardiac. Intervenţia a decurs fără probleme. Petre Grigoraş este în salon acum, are moralul bun, este optimist şi aşteaptă să fie externat cel mai târziu poimâine", a declarat, Adrian Teciu, directorul executiv al Clinicco Braşov.

Referitor la situaţia lui „Grig”, antrenorul secund Marian Dinu a declarat că totul este în regulă şi că „principalul” Oţelului este aşteptat la antrenamente până la sfârşitul săptămânii. „Totul este ok, intervenţia chirurgicală a decurs cu brio şi îl aşteptăm alături de noi”, a spus Dinu.

Aflat, luni dimineaţă, la Braşov cu echipa, antrenorul Petre Grigoraş a acuzat o stare de rău. Tehnicianul a mers la spital, iar ulterior a fost internat la clinica de cardiologie din Braşov. Pentru a evita emoţiile, medicii l-au sfătuit să nu stea pe banca echipei sale în meciul cu FC Braşov, disputat luni seară. Oţelul a pierdut meciul de la Braşov, scor 2-3, după ce a condus de două ori, cu 1-0 şi 2-1. Următoarea partidă a gălăţenilor este programată luni, 29 aprilie, de la ora 19.00, pe teren propriu, contra Concordiei Chiajna.

Citit 1951 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2013 14:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.