Boxerul gălăţean Lucian Bute va fi operat astăzi

Boxerul gălăţean Lucian Bute va fi operat astăzi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pugilistul gălăţean Lucian Bute a suferit o accidentare la mâna stângă, în cantonamentul din Florida, iar ca urmare a acestei probleme meciul cu Jean Pascal, ce era programat pe 25 mai la Montreal, trebuie să fie amânat. Lucian Bute a declarat că va fi supus, astăzi, unei intervenţii chirurgicale în SUA.

„Eram într-o formă fizică foarte bună, m-am simţit excelent în cantonamentul din Florida unde m-am pregătit foarte bine, însă mă văd nevoit, din cauza accidentării, să amân lupta cu Pascal. În noiembrie 2011, în meciul cu Glen Johnson, am suferit o accidentare la mâna stângă, probabil de acolo mi se trage. Durerile au reînceput să reapară în urmă cu două săptămâni, devenind în ultimele zile insuportabile. Am efectuat un examen RMN (rezonanţă magnetică) la o clinică specializată din West Palm Beach, iar doctorii au spus că singura soluţie pentru a scăpa de aceste dureri este intervenţia chirurgicală. Pentru a nu mai pierde timpul şi a scăpa de dureri, de comun acord cu doctorii, antrenorul şi promotorul meu, am hotărât să mă operez joi în SUA. Medicii îmi vor extrage nişte fragmente de os care îmi apasă pe tendoane şi astfel apar durerile”, a spus Bute.

 După operaţie, fostul campion mondial va trebui să stea cu mâna în gips vreme de 6 săptămâni, după care va purta o atelă pe o perioadă cuprinsă între 8 şi 10 săptămâni. Medicii i-au spus că, dacă totul decurge bine, în luna august ar putea reîncepe antrenamentele.

Citit 1083 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Mai 2013 16:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.