După 2-0 cu Unirea Slobozia, FCM Dunărea a urcat pe şapte

După 2-0 cu Unirea Slobozia, FCM Dunărea a urcat pe şapte
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Galaţi s-a disputat un meci de mijlocul clasamentului, între FCM Dunărea (locul 8) şi Unirea Slobozia (locul 6). Echilibrul locurilor s-a resimţit şi în teren, în jocul celor două combatante. În prima repriză am remarcat jocul organizat al elevilor fostului progresist Marin Dună, care l-a pus la treabă pe portarul nostru. Aceasta în profida faptului că ialomiţenii au evoluat în zece din min. 2. Ce s-a întâmplat? La primul corner la poarta gălăţeană, Luca şi-a lovit un adversar fără balon şi arbitrul l-a trimis la cabine! Gălăţenii au încercat să menţină echilibrul în joc, însă în afară de trei-patru faze fixe n-au reuşit mare lucru, deşi toată lumea credea într-un scor fluviu.

Altfel au stat lucrurile în mitanul al doilea. În minutul 12 de la reluare, dunărenii au construit o fază şnur, care a condus la crearea unei aglomeraţii în careul advers. Presat de gălăţeni, Stelian Stan a încercat o degajare în disperare de cauză, însă balonul lovit de el a poposit în fundul plasei: 1-0, autogol. Imediat, Chipirliu a încercat o boltă, însă mingea a trecut alături. Şi totuşi tabela va arăta 2-0 peste alte 12 minute, când Voicu a prins un şut de zile mari, de la 30 de metri, înscriind imparabil. Schimbările, inspirate, de după pauză, au avut efectul scontat.

A arbitrat bucureşteanul Florin Miron, asistat de constănţenii Sebastian Stoianof şi Gabriel Georgescu.

Iată şi „unsprezecele” aliniat de antrenorul Octavian Grigore: Olaru – Radu, Panait, Şomodean, Cristea – Negoescu, Apostol, Enache, Cristescu – Drăgan, Chipirliu. Au mai intrat: Asanache, Voicu şi Moroşanu.

În următorul meci, dunărenii vor juca în deplasare, cu CF Brăila (în tur a fost 2-1 pentru brăileni).

Citit 1168 ori Ultima modificare Duminică, 12 Mai 2013 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.