Lucian Bute vrea să mai boxeze cel puţin trei ani

Lucian Bute vrea să mai boxeze cel puţin trei ani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pugilistul Lucian Bute a declara că accidentarea la mâna stângă care a dus la amânarea meciului cu Jean Pascal nu reprezintă sfârşitul carierei sale şi a precizat că va mai boxa cel puţin trei ani.

"S-a vorbit despre încheierea carierei mele în această perioadă. Am auzit şi eu, dar vă spun sincer că acesta nu va fi sfârşitul carierei mele. Nu mă voi retrage, nici nu m-am gândit la acest lucru. Dacă sunt sănătos eu cred că voi mai boxa trei ani cel puţin", a spus boxerul în vârstă de 33 de ani.

Bute susţine că o revanşă cu Carl Froch poate avea la sfârşitul anului 2014, dar afirmă că e prea devreme să se gândească la un astfel de meci. "Avem o clauză în contractul cu Froch din 2011, o clauză care este în continuare validă pentru un meci revanşă. El va boxa cu Mikkel Kessler pentru unificarea centurilor, iar pe viitor, dacă îmi voi reveni cu mâna aşa cum trebuie, bineînţeles că îmi doresc şi revanşa cu Froch. Însă deocamdată mergem prea departe, acum obiectivul meu este meciul cu Pascal. Cu Froch poate fi tot în 2014, la sfârşit. Dar voi decide asta cu staful meu, e prea devreme să discutăm de o revanşă", a menţionat Lucian Bute.

Pugilistul gălăţean a fost operat pe 9 mai, la braţul stâng, meciul cu Jean Pascal, programat la 25 mai, fiind amânat. Operaţia a fost efectuată la "Palms Wellington Surgical Center" din Palm Beach, de către Veronica Pedro, medic ortoped specializat în probleme la mâini.

Citit 673 ori Ultima modificare Luni, 20 Mai 2013 16:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.