Pariurile zilei: Trei încercări

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Belchatow – Jagellonia 1 (cotă 1,75)

 

Cu doar două etape înainte de final, gazdele au nevoie ca de aer de cele trei puncte pentru a se salva de la retrogradare. Belchatow e chiar îndreptăţită să spere după ce a reuşit să se redreseze serios pe final de sezon. Gazdele au câştigat patru din ultimele cinci partide, chiar dacă au întâlnit adversari mai tari decât cel de astăzi. De partea cealaltă, Jagellonia, rămasă fără griji pe final, a pierdut toate cele cinci partide disputate în ultima lună. 

 

Slavia Mozyr – Belshina 2, la egal se rambursează banii (cotă 1,57)

 

Gazdele sunt pe ultimul loc, cu doar patru puncte acumulate din zece partide. Parcursul Slaviei a fost atât de slab până acum, încât n-a câştigat niciun meci din cele zece disputate până în prezent. Dacă o ţine tot aşa, n-avem cum să pierdem. Mizăm pe victoria celor de la Belshina, dar la o cotă mai mică decât cea normală, tocmai pentru a ne primi banii înapoi în caz de egal. Belshina a scos două victorii din patru partide în deplasare, câştigând de fiecare dată când a întâlnit adversar mai slab clasat, aşa cum se întâmplă şi astăzi.

 

Dainava – Atlantas HX (cotă 3,40)

 

Atlantas a câştigat toate cele şase partide din deplasare de până acum, iar meciul cu penultima clasată, Dainava (cinci puncte din 13 jocuri) pare la îndemână. E clar că un 2 solist la cotă 1,35 poate fi jucat, dar pentru cei care vor să scoată o cotă frumoasă din acest meci pot încerca o victorie la handicap de un singur gol pentru oaspeţi. De altfel, Atlantas aşa a câştigat toate meciurile din deplasare, cu un gol diferenţă. Din şase jocuri afară, Atlantas le-a câştigat pe toate şi de fiecare dată la diferenţa minimă, aşa cum pariem şi noi.

Citit 2461 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2013 15:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.