Pariurile zilei: Obiective de îndeplinit

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bordeaux – Evian 1 (cotă 2,05)

 

Finala Cupei Franţei pune faţă în faţă două formaţii care speră să prindă un loc de Europa. Favorită este Bordeaux, care a jucat totul pe cartea Cupei în ultima perioadă. Mai mult, în ultima etapă din campionat, Bordeaux a învins-o chiar pe Evian, adversara din finală, scor 2-1. Bordeaux conducea cu 2-0 încă din minutul 30, astfel că dacă va porni cu aceeaşi determinare şi în finala Cupei, are toate şansele să-şi îndeplinească obiectivul de a prinde un loc în Europa.

 

Neftchi Fargona – Bunyodkor 2 (cotă 1,55)

 

Liderul la zi din Uzbekistan, Bunyodkor, are de bifat trei puncte într-o deplasare cu o formaţie aflată în lupta pentru evitarea retrogradării. Oaspeţii au câştigat trei din cele patru partide disputate pe teren străin până acum şi toate cele trei succese au fost victorii clare, cu acelaşi scor, 3-0. De asemenea, Bunyodkor nu-şi permite niciun pas greşit momentan, după ce abia şi-a recăpătat poziţia de lider runda precedentă. Neftchi a dovedi slăbiciuni în faţa echipelor fruntaşe. Spre exemplu, a pierdut acasă, scor 1-3, cu Lokomotiv Tashkent, principala contracandidată la titlu a oaspeţilor de azi.

 

Osters – Goteborg 2 (cotă 2,05)

 

Cea mai slabă echipă din serie în ultimele cinci partide, Osters, va evolua acasă contra celor de la Goteborg, locul doi în clasament. Gazdele au pierdut toate cele cinci partide disputate în ultima perioadă şi sunt penultimii în clasament. Goteborg se descurcă decent în deplasare, în timp ce Osters a pierdut ultimele trei jocuri de acasă.

Citit 2881 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2013 14:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.