Pariurile zilei: Am prins super-cotă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La ponturile indicate pentru joi am reuşit o performanţă remarcabilă. Am prins o super-cotă, de 3,40, la meciul din Lituania dintre Dainava şi Atlantas. Am mizat că oaspeţii vor câştiga la un singur gol diferenţă. Zis şi făcut, Atlantas a câştigat cu 2-1!

 

Mallorca – Valladolid 1 (cotă 1,50)

Toate speranţele de salvare a celor de la Mallorca stau în meciul cu Valladolid. Gazdele au nevoie ca de aer de puncte pentru a avea şanse să mai rămână în prima ligă, în timp ce Valladolid nu mai are nicio miză. Ba mai mult, runda precedentă, când oaspeţii de azi au jucat acasă cu Celta Vigo, o altă echipă implicată în lupta pentru evitarea retrogradării, au pierdut, scor 0-2. Mai ales că vor juca pe teren propriu şi au şi aportul publicului, cu atât mai mult cresc şansele celor de la Mallorca într-o victorie.

 

Mypa – Jyvaskyla 1 (cotă 1,80)

Aflată în lupta de la vârf, Mypa a dovedit în acest start de campionat că joacă foarte bine acasă, cu patru victorii din cinci partide şi golaveraj 8-2. De partea cealaltă, Jyvaskyla nu se simte deloc bine, e ultima clasată, iar în deplasare a scos doar un punct în cinci partide, iar asta se întâmpla chiar la începutul sezonului. Forma oaspeţilor, locul din clasament şi faptul că Mypa merge bine, mai ales acasă, ne dau speranţe într-un succes al gazdelor. Încă un argument: Jyvaskyla n-a câştigat niciun meci în actualul sezon.

Citit 2900 ori Ultima modificare Vineri, 31 Mai 2013 16:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.