Fostul antrenor al Oţelului, Dorinel Munteanu, a anunţat că rămâne la Mordovia Saransk

Fostul antrenor al Oţelului, Dorinel Munteanu, a anunţat că rămâne la Mordovia Saransk
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul antrenor al Oţelului, Dorinel Munteanu, a declarat că îşi va duce la bun sfârşit contractul cu formaţia Mordovia Sarasnsk din Rusia, cu care a retrogradat în liga secundă la finele campionatului recent încheiat.

„Vreau să rămân la Mordovia, mi-am propus să promovez înapoi în Premier League (n.r. prima ligă din Rusia), e un obiectiv realizabil. Am retrogradat pentru că am avut şi foarte mult ghinion, am avut şi o misiune foarte dificilă de îndeplinit şi nu ne-a ieşit. Mă înţeleg foarte bine cu cei din conducere şi vreau să continui la Saransk încă un an, cât mai am contractul”, a spus Dorinel Munteanu.

În momentul în care antrenorul român a preluat-o pe Mordovia, formaţia din Rusia era la nouă puncte de locurile de baraj, cu doar 11 runde înainte de finalul sezonului. Chiar dacă a retrogradat, Munteanu a lăsat o impresie bună, reuşind să câştige, împreună cu echipa sa, împotriva unor echipe gigant din Rusia, 2-0 cu Anzhi şi 2-1 cu Spartak.

La Mordovia, Dorinel Munteanu are în subordine şi câţiva jucători care au evoluat în trecut în Liga I, fostul oţelar Milan Perendija, plus Daniel Opriţa, Khubutia Akaki şi Vladimir Bozovici.

„Toţi cei patru vor rămâne în continuare alături de mine. Este greu de crezut că voi mai transfera vreun jucător din Liga I pentru că în liga secundă din Rusia e voie doar cu trei jucători străini pe teren, dar nu-i exclus”, a precizat Munteanu.

Dorinel Munteanu este cel mai de succes antrenor din istoria Oţelului, reuşind cele mai mari performanţe din istoria clubului: câştigarea campionatului, a Supercupei României şi participarea în grupele Ligii Campionilor.

Citit 1311 ori Ultima modificare Joi, 06 Iunie 2013 15:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.