Pariurile zilei: Meciuri cu miză serioasă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Letonia – Bosnia 2 (cotă 1,65)

 

Pentru a ajunge la Mondialul din Brazilia de anul următor, Bosnia are nevoie de toate cele trei puncte din meciul cu Letonia. Chiar dacă joacă în deplasare, naţionala Bosniei poate emite pretenţii la toate cele trei puncte, având în vedere valoarea lotului. Bosnia conduce grupa cu trei puncte avans faţă de locul secund ocupat de Grecia, în timp ce Letonia e penultima cu doar patru puncte, toate obţinute din dubla confruntare cu ultima clasată, Liechtenstein.

 

Belgia – Serbia 1 (cotă 1,65)

 

La cum arată naţionala Belgiei în momentul actual, cu jucători de super-clasă, nu doar că poate emite pretenţii la calificare pentru Mondialul din Brazilia, dar şi să facă o figură frumoasă acolo. Belgienii sunt pe primul loc în grupă, dar la egalitate de puncte cu Croaţia, astfel că cele trei puncte sunt necesare în meciul cu Serbia. Chiar dacă nu-i un adversar tocmai de lepădat, Serbia mai are doar şanse teoretice la locul doi, de baraj, fiind la nouă puncte în spatele primelor două clasate.

 

Sudan – Ghana 2 (cotă 1,70)

 

Una dintre cele mai valoroase naţionale africane, Ghana, riscă să piardă calificarea la Campionatul Mondial, dacă mai face paşi greşiţi. Cu un punct în spatele Zambiei, principala contracandidată la calificare, ghanezii trebuie să câştige meciul cu Sudan pentru a rămâne în lupta calificării. Ultimul meci disputat de Ghana a fost tot cu Sudan, dar pe teren propriu, câştigând cu 4-0. Sudan e cea mai slabă echipă din grupă, chiar şi sub Lesotho, care a pierdut cu 7-0 în faţa Ghanei.

Citit 3108 ori Ultima modificare Joi, 06 Iunie 2013 15:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.