Pariurile zilei: Hai cu câştigul!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Guinea – Mozambic sub 2,5 goluri (cotă 1,65)

Gazdele au toate meciurile jucate până acum în preliminariile pentru Mondialul din Brazilia cu mai puţin de trei goluri. Ba mai mult, reprezentativa Mozambicului n-a reuşit să marcheze niciodată în această campanie. Guinea este un adversar potrivit pentru o partidă cu mai puţin de trei goluri, având în vedere faptul că în tur s-a terminat 0-0. 

 

Botswana – Etiopia sub 2,5 goluri (cotă 1,60)

Toate partidele din grupa A, din care fac parte Botswana şi Etiopia, au fost sub limita de trei goluri marcate. Cu atât mai mult norma de mai puţin de trei goluri e valabilă pentru acest meci, cu cât în manşa tur Etiopia a câştigat cu 1-0. Botswana este una dintre cele mai bune echipe de jucat la sub 2,5 goluri pe meci.

 

Murcia -  Las Palmas 2, la egal pariul se rambursează (cotă 1,51)

Las Palmas are doar un punct avans faţă de Ponferradina, contracandidata pentru un loc de play-off. Deşi are nevoie de victorie pentru a fi sigură de locul său în barajul de promovare, echipa oaspete ar putea fi mulţumită şi cu un rezultat de egalitate în cazul în care Ponferradina nu câştigă la Lugo, astfel că ne luăm măsuri de siguranţă şi pentru o cotă mai mică la victorie: în caz de egal, ne primim banii înapoi. Adversarul de astăzi, din ultima etapă, al celor de la Las Palmas este Murcia, o formaţie deja retrogradată în liga a treia.

Citit 3760 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iunie 2013 21:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.