Petre Grigoraş nu mai vrea să antreneze până în iarnă

Petre Grigoraş nu mai vrea să antreneze până în iarnă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ultimul antrenor al Oţelului, Petre Grigoraş, a declarat că actul prin care este înştiinţat să plătească despăgubiri pentru demisia sa i-a ajuns acasă, dar nu consideră că e nevoit să plătească. „Am primit prin poştă o hârtie prin care mi se cer despăgubiri. Din punctul meu de vedere a fost încălcată înţelegerea noastră, nu ştiu de ce tot eu sunt scos cel vinovat. Nu voi fi prezent la reunirea lotului de pe 17 iunie, n-are nici un rost, ce să caut acolo? Dacă acţionarii nu s-au ţinut de cuvânt şi n-au fost respectate cerinţele mele, atunci nu e cazul să mai vin”, a spus Grigoraş.

Tehnicianul a precizat că n-a intenţionat să plece de la Oţelul pentru a pregăti pe alt club, ba dimpotrivă, cel mai probabil va lua o pauză cel puţin până în iarnă. „N-am discutat cu nici un alt club, dacă era să îmi doresc să plec în altă parte plăteam şi despăgubiri, nu mă mai interesa. În proporţie de 99% nu mai antrenez, cel puţin până în iarnă. Voi încerca să stau puţin deoparte, să mă refac complet şi după problemele medicale pe care le-am avut”, ne-a declarat „Grig”.

Creator al echipei care a câştigat campionatul în 2011, Grigoraş consideră că la Galaţi încă există jucători tineri de valoare, care pot intra treptat în echipă, aşa cum au făcut-o de-a lungul timpului, în primul său mandat, Iorga, Sîrghi, Cojoc, Ilie sau Neagu. „La Galaţi există potenţial, Oţelul are o bază bună, arie largă de selecţie şi un public cunoscător de fenomen. Sunt jucători tineri de perspectivă, deja intrase câteva minute pe final de sezon Tudorie, un puşti de doar 17 ani. Pentru ca tinerii să crească e nevoie de un mediu sănătos în jurul lor, nucleu de jucători valoroşi şi stabilitate financiară”.

Citit 1688 ori Ultima modificare Marți, 11 Iunie 2013 09:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.