Idolii tribunelor în competiţia suporterilor: Mari fotbalişti din istoria Oţelului revin pe teren
Foto: Costin Maleş, unul dintre cei mai talentaţi jucători din istoria Oţelului, va lua parte la „Cupa Peluza Sud”

Idolii tribunelor în competiţia suporterilor: Mari fotbalişti din istoria Oţelului revin pe teren
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La cea de-a şaptea ediţie a „Cupei Peluza Sud” vor lua parte şi mulţi dintre foştii mari fotbalişti din istoria Oţelului. Fanii gălăţeni i-au invitat pe cei din generaţia anilor '90, care vor forma o echipă în cadrul competiţiei, plus cel mai bun jucător străin din istoria Oţelului, argentinianul Gabriel Viglianti, „transferat” de echipa publicaţiei online „Dunărea Bătrână”. Pe lângă Viglianti, şi-au anunţat prezenţa Viorel Tănase, Cătălin Tofan, Costin Maleş, Ion Viorel, Tudorel Pelin, Sorin Haraga, Stelian Bordeianu, Gelu Popescu, Eugen Baştină şi Mihai Barbu.

Competiţia va începe sâmbătă, de la ora 18,00, la terenul de la gară deţinut de Ion Viorel. Sunt înscrise cinci echipe care vor juca în sistemul fiecare cu fiecare. Pe lângă echipa "Oţelul '90" şi cea a celor de la Dunărea Bătrână, vor participa şi echipele reprezentanţilor de la Peluza Sud, Suporter Club Oţelul Galaţi (SCOG) şi New Order (NO). De asemenea, va lua parte la competiţie şi o echipă a suporterilor de la Delta Tulcea, fani înfrăţiţi cu cei ai Oţelului.

„Cupa Peluza Sud” este o competiţie cât se poate de serioasă, cu trofee şi arbitri oficiali, cu scopul de a celebra prin fotbal prietenia dintre suporteri. De această dată, „Cupa” suporterilor a ajuns la un alt nivel, fanii având ocazia să joace chiar cu o parte din cei mai importanţi jucători din istorie.

Citit 3462 ori Ultima modificare Joi, 13 Iunie 2013 16:39

5 comentarii

 • postat de ducu
  Duminică, 16 Iunie 2013 11:07
  Sa fie invitati numai jucatori care au dat totul pt. acest club gen Ion Vorel,Tofan,Tanase ,Ion Gigi,Vali Stefan,Gelu Popescu si toti ceilalti Nu vreau sa vad voiajorii gen chebac,sa se duca la rapid ca acolo si-a facut cariera(cele mai bune meciuri le facea contra otelului),gen ghionea ,care isi dadea viata contra otelului sa se duca la steaua ca acolo a facut cariera,bostina caruia ii era jena sa pronunte ,macar ,numele de otelul,mai nou tudose etc. nu vreau sa vad acest tradatori ca se dau mari otelari.VREAU SA-L VAD SI PE MALES !!!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de smecher
  Sâmbătă, 15 Iunie 2013 00:19
  doar atatia mai mergeau si altii din generatia 90 a otelului de exemplu dorin arcanu constantin badan marius humelnicu adrian ariton emanuel higlau claudiu muha daniel miloiu gabriel bostina ionel luta horatiu cioloboc daniel mogosanu adrian dobrea dragos urdaru ionel chebac ionel budaca iulian arhire alin panzaru sunt o gramada c-am putini doar astia conteaza adica cei mentionati in articol viorel ion catalin tofan viorel tanase costin males tudorel pelin gelu popescu eugen bastina si mihai barbu iar gabriel viglianti nu prea are nici o legatura cu generatia 90 ma rog in fine daca asa s-a decis oricum din generatia 90 lipseste doar valentin stefan care din pacate e plecat in cipru si vad ca nici viorel anghelinei nu e printre cei din acea generatie oricum probabil va fi pus arbitru
  0
  0
  Raportează
 • postat de otelul-juve 1-0
  Vineri, 14 Iunie 2013 18:41
  @no politics, ma enervezi. eu respect clubul otelul si pe cei ce au jucat si inca joaca sau lucreaza pentru club. lasa politica si pe ciumacenco ce oricum nu are nici o valoare pentru galati. spune ceva intelligent, nu stiu , ceva legat de cum putem sa fim ce am fost fotbalistic. poate ai o idee, poate stii mai multe. o freci cu ciumacenco. lasa-l in masa si da o idee buna ca otelul sa fie cit mai buna. nu vezi ca esti penibil?!
  0
  0
  Raportează
 • postat de No Politics
  Vineri, 14 Iunie 2013 16:18
  @Noul Galati al Lui Stan : N-ai pic de respect pentru Galati bai Ciumacenco. Apropos, cabinetul ala stomatologic construit pe domeniul public cand il darami?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Noul Galati al Lui Stan
  Vineri, 14 Iunie 2013 12:02
  Stan este singurul vinovat pentru dezastrul de la Otelul.S-a imbogatit,si-a facut relatii si notorietate,dupa care nu l-a mai interesat soarta fotbalului si a sportului in general.Si-a angajat amicii in posturi foarte bune.La puscarie cu el.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.