Idolii tribunelor în competiţia suporterilor: Mari fotbalişti din istoria Oţelului revin pe teren
Foto: Costin Maleş, unul dintre cei mai talentaţi jucători din istoria Oţelului, va lua parte la „Cupa Peluza Sud”

Idolii tribunelor în competiţia suporterilor: Mari fotbalişti din istoria Oţelului revin pe teren
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La cea de-a şaptea ediţie a „Cupei Peluza Sud” vor lua parte şi mulţi dintre foştii mari fotbalişti din istoria Oţelului. Fanii gălăţeni i-au invitat pe cei din generaţia anilor '90, care vor forma o echipă în cadrul competiţiei, plus cel mai bun jucător străin din istoria Oţelului, argentinianul Gabriel Viglianti, „transferat” de echipa publicaţiei online „Dunărea Bătrână”. Pe lângă Viglianti, şi-au anunţat prezenţa Viorel Tănase, Cătălin Tofan, Costin Maleş, Ion Viorel, Tudorel Pelin, Sorin Haraga, Stelian Bordeianu, Gelu Popescu, Eugen Baştină şi Mihai Barbu.

Competiţia va începe sâmbătă, de la ora 18,00, la terenul de la gară deţinut de Ion Viorel. Sunt înscrise cinci echipe care vor juca în sistemul fiecare cu fiecare. Pe lângă echipa "Oţelul '90" şi cea a celor de la Dunărea Bătrână, vor participa şi echipele reprezentanţilor de la Peluza Sud, Suporter Club Oţelul Galaţi (SCOG) şi New Order (NO). De asemenea, va lua parte la competiţie şi o echipă a suporterilor de la Delta Tulcea, fani înfrăţiţi cu cei ai Oţelului.

„Cupa Peluza Sud” este o competiţie cât se poate de serioasă, cu trofee şi arbitri oficiali, cu scopul de a celebra prin fotbal prietenia dintre suporteri. De această dată, „Cupa” suporterilor a ajuns la un alt nivel, fanii având ocazia să joace chiar cu o parte din cei mai importanţi jucători din istorie.

Citit 3614 ori Ultima modificare Joi, 13 Iunie 2013 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.