„Mister K.O.”, gata de căsnicie: Invitaţi din toate colţurile lumii la nunta lui Bute
Foto: Chef Dan Preda se va ocupa de meniu la nunta lui Bute

„Mister K.O.”, gata de căsnicie: Invitaţi din toate colţurile lumii la nunta lui Bute
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pugilistul gălăţean Lucian Bute şi Elena Aprozeanu se vor cununa religios sâmbătă, la Galaţi, la hotel Viva, într-un cort imens special amenajat pentru eveniment. La nuntă sunt aşteptaţi aproximativ 450 de invitaţi din toate colţurile lumii, iar meniul va fi pe măsură, pentru a-i mulţumi pe toţi cei prezenţi la eveniment.

„Meniul va fi multiplu cu produse tradiţionale şi europene. Va fi o gamă variată de gustări, brânzeturi italiene, peşte de Dunăre, turnedo de vită Rossini şi multe altele. Am încercat să punem de toate, pentru toţi invitaţii. Poate că toată lumea se aşteaptă la fiţe, dar se ştie că Lucian Bute este un tip modest. Vom încerca să-i mulţumim pe toţi invitaţii printr-un meniu variat”, a spus chef Dan Preda.

Printre invitaţi sunt aşteptaţi şi foarte mulţi străini, care vor rămâne cazaţi la hotel Viva, locaţia aleasă de Bute pentru nuntă.

„Pentru acest minunat eveniment am pus la dispoziţie invitaţilor toate serviciile hotelului de la piscină interioară, piscină exterioară sau foişoarele amenajate. Sunt aşteptaţi invitaţi din străinătate, care vor sosi de sâmbătă şi vor rămâne şi a doua zi în Galaţi. Duminică va fi şi tradiţionala ciorbă de potroace, la un foişor. Sunt convinsă că totul va fi perfect pentru toţi invitaţii”, a spus Cătălina Ciubreag, director general al hotelului.

Printre cei care vor întreţine atmosfera la nuntă se numără trupa Provincialii şi cântăreaţa de muzică populară Mioara Velicu.

Citit 3525 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Iunie 2013 23:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.