INTERVIU / Dan Pantea, preşedintele echipei de handbal Danubius, reacţionează la acuzaţiile Dacianei Curtean

INTERVIU / Dan Pantea, preşedintele echipei de handbal Danubius, reacţionează la acuzaţiile Dacianei Curtean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

- Daciana Curtean v-a adus câteva acuzaţii după despărţirea ei de echipă, cum comentaţi?

- Acum două săptămâni, după ce ne-am hotărât ce facem, am vorbit cu fiecare jucătoare în parte, alături de antrenoarea Sanda Soare. Daciana Curtean a spus că nu poate să rămână pe banii pe care i-am propus, motivându-mi că a renunţat deja în vara trecută la o parte din bani. I-am făcut o ofertă la mai puţin de jumătate decât a avut în sezonul recent încheiat. În condiţiile în care antrenoarea a venit cu o analiză a felului cum au evoluat jucătoarele, printre care şi Daciana Curtean, nu puteam să-i ofer aceeaşi sumă. Nu i-a spus nimeni pleacă, chiar i-am mulţumit pentru ce a făcut. Daciana Curtean a fost aici plătită pentru handbal. Din declaraţiile ei văd că se ocupă de can-can-uri.

- S-a aplicat o reducere salarială şi pentru cele trei ucrainence?

- Nu! La cele trei sportive din Ucraina nu am prevăzut nicio diminuare salarială, pentru că legislaţia îmi impune să am contract de muncă. Uneia dintre ele aş fi vrut să-i diminuez salariul, dar nu pot legal. Însă vreau să le mai ţin la echipă, în condiţiile în care m-au ajutat foarte mult, în special Glibko şi Burlachenko, dar şi Zaremba în unele momente. Per total, am hotărât cu Alexandrina Soare să mergem pe viitor cu jucătoare tinere. Nu mai sunt bani la Galaţi. Avem aceeaşi bani de anul trecut pe tot anul acesta, plătim foarte multe impozite şi taxe la stat. Lumea nu ştie, dar noi dăm 4 miliarde de lei vechi la stat.

- Regretaţi că în vara anului trecut s-au semnat contracte de muncă în schimbul unor convenţii civile?

- Contractele individuale de muncă nu le-a negociat Dan Pantea. Să fie clară treaba asta! Le-a negociat domnul Mihai Istrate, la directiva venită dinspre Primăria Galaţi. Mihai Istrate este consilierul primarului Marius Stan, este legătura dintre club şi Primărie.

- Care este situaţia restanţelor financiare faţă de jucătoare?

- Este fals că avem restanţe de patru luni. Anul trecut, până în luna decembrie toate jucătoarele au primit banii în avans. La Daciana Curtean avem trei salarii restante, dintre care o jumătate din luna decembrie. Nu am achitat luna decembrie pentru că nu putem să dăm bani din urmă, fiind finanţaţi de Primărie.

- Care e situaţia restanţelor financiare faţă de ucrainence şi antrenoarea Alexandrina Soare?

- Către cele trei ucrainence sunt două luni de restanţe. Pentru aceste trei fete, spre ştiinţa Dacianei Curtean, au venit bani şi din altă parte. Nu pot să spun public de unde, din Europa. Dacă vor să se intereseze, pot afla. La Sanda Soare restanţele financiare sunt de două luni. La toată lumea sunt restanţe financiare.

- De ce nu s-au dat salariile cu banii primiţi în 2012 şi pe decembrie?

- În luna decembrie am achitat taxele şi impozitele la stat, chiar şi aşa avem restanţe şi acolo. În plus, trebuia să respect calendarul competiţional.

- Conducerea clubului a făcut diferenţe între româncele din lot şi sportivele străine?

- Total fals! Dan Pantea nu a venit niciodată la antrenamentele echipei, în vestiar sau în autocarul echipei ca să spună tot felul de chestii. Totul a rămas la aprecierea antrenorului. Ce pot să spun este că am ajutat aceste fete din Ucraina. La început le-am angajat un profesor de limba rusă. Antrenoarea a constatat apoi o răceală din partea celorlalte fete pentru că şi-au dat seama că, probabil, unele dintre ucrainence vor deveni foarte bune. Ceea ce s-a şi întâmplat, Glibko a devenit golgetera campionatului. Cu siguranţa a fost o frustare din partea Dacianei Curtean că nu mai era ea vioara întâi. Nu este problema ei unde au plecat acum ucrainencele, la ce lot naţional. Ea avea preaviz. Glibko şi Burlachenko au fost convocate la echipa întâi a Ucrainei, iar Zaremba a primit convocarea pe email la domnul Mihai Istrate, pentru echipa a doua. Marea ei problemă a fost că au interesat-o ucraincenele şi nu a mai fost ea vioara întâi.

- Iryna Glibko nu avea cum să obţină singură titlul de golgeteră…

- Nu a zis nimeni aşa ceva. Glibko a ieşit golgetera campionatului cu ajutorul tuturor, dar cu sprijinul foarte puţin al Dacianei Curtean. Eu mă aşteptam la mai mult de la ea. Am făcut o analiză cu antrenoarea asupra evoluţiilor jucătoarelor care au venit anul trecut la Galaţi şi cele care au rămas de la HC Oţelul. Ramona Ciontu, Cristina Bobeică – este nemultumit antrenorul de evoluţiile lor. Cătălina Cioaric – nemultumită toată lumea de ea, Daciana Curtean – multumit eu de ea doar în proporţie de 40-45 la sută. Delia Mărginean, pe acolo. Acum să vedem jucătoarele care au venit: Irina Lazarin – sunt mulţumit de ea în proporţie de 65 la sută, Mihaela Pătuleanu – nemulţumit, Iulia Artean – mulţumit 75 la sută. Despre ucrainence, sunt foarte mulţumit de Glibko şi Burlacheno. În proporţie de 60-65 la sută sunt mulţumit de Yulia Zaremba. Dacă facem o balanţă, o să vedem că jucătoarele care au venit sunt peste cele rămase de la Oţelul. Aici vorbim despre o analiză făcută de antrenor.

- Se renunţă la jucătoarele considerate neperformante, dar ce faceţi dacă clubul va primi interzis la transferuri din cauza datoriilor faţă de sportive? Cum aduceţi alte jucătoare?

- În prezent avem opt jucătoare sub contract cu noi. Cu Delia Mărginean am vorbit şi probabil va rămâne, iar cu alte două am vorbit astăzi (n.r. - ieri). La banii pe care îi are HC Danubius, în prezent acesta este lotul. Mai avem încă trei luni până începe campionatul, mai este mult timp. Vom încerca să ne achităm şi datoriile. Dar dacă în acest an primii bani ne-au venit abia pe 13 mai, cum poţi să plateşti salarii?! În primele două-trei luni ale anului am avut cheltuieli de acoperit din alte surse. Poate vom ajunge la o înţelegere cu jucătoarele ca să putem face şi noi transferuri, banii şi-i vor primi. Suntem în tratative cu câteva handbaliste, dar dacă nu sunt bani deocamdată nu avem ce face.

- Jucătoarele care erau în preaviz de concediere s-au plâns că le-aţi obligat să rămână la club până la expirarea lor?

- Preavizul este preaviz. L-am dat pentru a schimba contractele. Federaţia acceptă să schimbăm contractele pe persoană fizică autorizată. În timpul preavizului nu poţi pleca în concediu de odihnă sau medical, nu îţi dă voie legea. Am convenit cu antrenorul că pot pleca în principiu, dar practic nu aveam cum să le lăsăm, dacă păţeau vreun accident ar fi fost vina noastră. Ucrainencele au plecat pentru că nu au fost concediate.

- Spre finalul sezonului au existat mai multe greve ale jucătoarelor, nu s-au antrenat bune perioade de timp, iar la partida de la Baia Mare au evoluat cu banderole albe, cum comentaţi?

- Despre purtatul banderolei la Baia Mare chiar eu le-am sfătuit, mi se părea normal având în vedere situaţia financiară. Însă, nu înţeleg de ce au refuzat să se antreneze. Este jucător profesionist putea să depună memoriu. Nu le-am sancţionat pentru acele greve pentru că am zis să fiu om, cum au fost ele că au stat atâta timp fără bani. Dar n-am văzut să precizeze deloc Daciana Curtean despre situaţia echipei, despre motivele pentru care s-a retrogradat. Ea nu este vinovată deloc? Eu recunosc că nu am experienţă ca manager, dar am caracter. Ce s-a întâmplat aici dă dovadă de lipsă de caracter.

- La începutul sezonului declaraţi că la HC Danubius nu se va mai repeta istoria de la HC Otelul. Cum de s-a ajuns totuşi în aceeaşi situaţie, cu salarii neplătite?

- Nu credeam că se va întâmpla asta! Din cauza faptului că nu am avut bani şi nu avem bani nici acum. Dacă Primăria ne-ar fi dat banii în luna februarie sau martie atunci ar fi fost totul în regulă.

- Cu banii de la Primărie nu se vor mai putea achita salariile restante. Cum se va rezolva situaţia?

- Trebuie să găsim o altă soluţie, o altă sursă de finanţare.

„Şanse de 80% să rămânem în Liga Naţională”

- Care va fi viitorul Danubiusului?

- În proporţie de 80 la sută vom rămâne în Liga Naţională. Sunt două echipe care au mari probleme, printre care Oltchimul cu o situaţie catastrofală. Domnul preşedinte al federaţiei Cristian Gaţu mi-a spus să strâng bani şi jucătoare pentru Liga Naţională.

- Va fi pregătită echipa Danubius pentru Liga Naţională?

- S-ar putea să aveţi o surpriză mare, nu vreau să spun mai mult. Probabil că denumirea echipei se va schimba. Facem acum o colaborare cu o firmă şi 40 la sută din buget va fi din altă parte.

- Vă consideraţi vinovat pentru această retrogradare?

- Am jucat handbal, când toate lucrurile sunt bune mulţumim lui x, y, z şi antrenorului. Când lucrurile merg prost, e vinovat Pantea sau Istrate. Sunt vinovat si eu, la fel de mult ca ele, dar mai mult jucătoarele.

- De ce nu s-au făcut transferuri în iarnă, pentru a se putea evita retrogradarea?

- Am vrut să aduc în decembrie doua olandeze. Dar dacă nu am avut bani, cum le-aş fi putut aduce? Este foarte greu. Nici nu îmi vine să cred la ce m-am înhămat. Cred că sportul trebuie sprijinit. Avem multe taxe şi impozite de plătit deşi nu suntem societate care să obţină profit.

- Ce notă v-aţi da pentru cum aţi manageriat clubul sezonul acesta?

- Pentru ce am făcut anul acesta şi pentru cât m-am agitat mi-aş da nota 7. Aş vrea să stiu ce nota si-ar da Daciana Curtean şi ce notă ar primi de la antrenor. Această echipă nu era dacă noi nu am fi venit şi am fi mers în Primărie. Bugetul a fost 85 la sută de la Primărie şi 15 la sută din altă parte.

Citit 4220 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iunie 2013 00:45

25 comentarii

 • postat de un suporter adevarat
  Joi, 20 Iunie 2013 20:01
  caracter 0000 nota 2 ca sa nu treci clasa ca cine stie de ce te apuci poate de facultate???in schimb daci nota 10 ptr toate.iar tu panteo fuguta la mariusel( stan) si mai fa o sarutare de mina.sa te mai intreb de vreo grupa de juniori sau copii ?/? mai bine nu.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Sportiv Galatean
  Joi, 20 Iunie 2013 00:48
  Otelul va dispare sau se va muta din oras, Dunarea e pe duca fara salarii de 4 luni, handbalul retrogradeaza desi au avut un buget considerabil iar primarul e la pescuit. Intradevar e NOUL GALATI dar seamana cu o APOCALIPSA.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Fermecatoru
  Miercuri, 19 Iunie 2013 23:00
  Asta e un interviu din ciclul daca taceai,filozof ramaneai.
  Asadar nu are esperenta, nu a negociat transferuri, nu s-a bagat peste antrenor, nu vorbea cu jucatoarele, nu se implica in organizarea jocurilor pe teren propriu-atributie ce revenea lui Ghiocel Constantinescu.Cu alte cuvinte el doar semna ca primarul, basca statul de plata, pe care a ajuns pentru marele sprijin acordat lui Stan in campania electorala,ca angajat al televiziunii lui Paslaru.Tocmai el, care pe vremea cand lucra la tv express ii facea albie de porci pe psd-isti. El stie cel mai bine ca o handbalista, care s-a chinuit 9 ani de zile locuind in cantonamentul echipei,care a acceptat diminuarea contractului, era culmea sa se lase pacalita si de cateva salarii bune.Pantea de ce nu se mai duce la televiziunea lui paslaru sa faca emisiuni? nu cumva fiindca l-a pacalit dl deputat cu cateva salarii?Ca umbla vorba prin targ ca Pintea a facut atatea escrocheriii ca se apropie momentul cand se va juca cu sapunul in fata lui Becali...
  0
  0
  Raportează
 • postat de ciprian
  Miercuri, 19 Iunie 2013 22:40
  cine la pus pe pantea? marius stan,cum la pus si pe nenorociu de ilie hagioclu la otelul si pe costica grigoras la steaua dunarii un betiv notoriu care fura din taxa ,spunea ilie hagioclu la o emisiune ca el facea echipamente la copiii,dar vad ca copiii de la steaua dunarii le platesc parintii echipamentele,nenorocitilor
  0
  0
  Raportează
 • postat de marius
  Miercuri, 19 Iunie 2013 18:05
  Un nenorocit care din crainic tv a ajuns la strugurii acri.Nu stiu de ce acest neica nimeni mai are si drept la replica.Ar trebui sa isi puna coada intre picioare si sa uite de Galati.Ar fi un nenorocit in minus pentru noi.Felicitari si bafta multa Daciana
  0
  1
  Raportează
 • postat de Daciana Curtean
  Miercuri, 19 Iunie 2013 17:56
  Va multumesc mult pentru sustinerea voastra si ma simt foarte mandra pentru ceea ce am realizat la galati.vroiam doar atata sa va spun ca viitorul echipei e foarte important si fetele care vor ramane sper sa aiba in continuare sustinerea voastra pentru ca noi jucatoarele suntem doar niste actori ce incearca sa isi joace rolul cat mai bine.chiar daca au fost divergente in situatia mea,nu vreau ca celelalte fete sa simta o raceala.sunt tinere si au nevoie de sustinere indiferent in ce liga si indiferent cine e presedinte sau antrenor.si chiar daca unii spun ca sunt frustrata(am mai avut golghetere la galati sau in cei mai multi ani jucatoare in top 3 si atunci nu a mai fost nimic) sa stiti ca nu am fost deloc,cel putin fata de ira care e o super jucatoare si stiu ca va ajunge mult mai sus.va salut cu drag de aici din Ardeal unde oamenii sunt mai molcomi dar sinceri si inimosi
  0
  0
  Raportează
 • postat de Felicitari pentru Daciana, inc-o data
  Miercuri, 19 Iunie 2013 17:06
  Inca o data, felicitari pentru Daciana (acum pot sa scriu intreg, fiindca vad ca nu am pe cine sa influentez, lumea are o parere solida formata)! Felicitari pentru ca imi dau seama ca e un om de caracter si doar citiind interviul cu ea. Si dac-o fi slefuit jurnalistul la fraze, de unde nu-i nici Dumnezeu n-are la ce da luciu. Daca era, slefuia si la Dan...

  Precizarea de mai sus pentru cei care n-au inteles din prima pe cine am laudat
  0
  0
  Raportează
 • postat de nicos88ro
  Miercuri, 19 Iunie 2013 16:30
  Galatiul a dat ultimele doua golghetere ale ligi nationale de handbal , doar un pampalau ca pantea nu a putut sa observe cine le facea pe ele golghetere. Am sa-i spun eu CEA MAI BUNA HANDBALISTA A GALATIULUI DACIANA o fata careia pantea ar fi trebuit sa ii sarute mana stanga dimineata la pranz si seara . Noi te-am iubit si te iubim ”DACIANA”
  0
  0
  Raportează
 • postat de durul
  Miercuri, 19 Iunie 2013 16:02
  fratii pantea ,doua caractere mizerabile ,doi aroganti ,doua lepadaturi ! RUSINE celor care ii tin in brate !
  0
  3
  Raportează
 • postat de eu
  Miercuri, 19 Iunie 2013 13:35
  http://portal.just.ro/233/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=23300000000143500&id_inst=233
  Cine e in domeniu, il rog sa observe ca individul discuta insistent la persoana a III a despre sine. Un limbric care a colcait la Desfacere pe sub cizmele lui Soare, parasutat intr-o functie fara niciun fel de legatura cu existenta lui. Pentru cordeala si plimbare, se puteau gasi alte variante mai ieftine ... In orice caz, imi aduc aminte cand echipa juca puternic in competitiile europene, datorita exclusiv mainii de fier a Sandei care batea la curveturi cu coada de matura si le pazea in cantonamente sa nu intre darlaii peste ele in camere, cum aveau grija pantea si ghiocel sa le aduca apa minerala destul de rece sheriffilor care se ocupau de echipa. Ei mai tin minte ? Sau " Dan Pantea nu a facut niciodata asa ceva " zise Bamse si mai lua o gura din mierea magica. Dat fiind divortul de care spuneam la inceputul comentariului, imi explic de ce o ucraineanca l-ar putea place pe lipovean, ei intre ei se plac, astia cu flocii roscati
  0
  0
  Raportează
 • postat de ciprian
  Miercuri, 19 Iunie 2013 13:04
  baaa esti cel mai slab presedinte,ci darcu te-a pus pe tine in functia asta,tu ai fost un scutit toata viata la sport,
  0
  1
  Raportează
 • postat de Pantica vine ziua judecatii !!!
  Miercuri, 19 Iunie 2013 12:27
  Crezi ca lumea nu știe ce faci tu cu zaremba pe banii publici ..... Cum oare a pus Marius Stan așa un manager :))))curvar si afemeiat .... Stai linistita pantica ca va veni si ziua judecati .....si nu mai vinde gogosi oamenilor cu noul investitor ca echipa este deja in moarte clinica. ... Procese la tribunal vor fi multe si memorii la federatie de handbal ....
  0
  1
  Raportează
 • postat de zaremba
  Miercuri, 19 Iunie 2013 11:50
  zii pantea de caracterul tau care te culci cu jucatoarele pe bani publici !!!!!!! stie toata lumea ce faci stai linistit ...... cum oare Marius Stan a pus un manager asa curvar si hot !!! pe banii oamenilor din Galati ..... o sa vina si ziua judecatii ....
  0
  1
  Raportează
 • postat de Felicitari pentru D.
  Miercuri, 19 Iunie 2013 11:08
  Doar puneti in oglinda felul in care a vorbit Curtean in interviul ei si cel in care vorbeste Pantea. Si din modul de exprimare, abordarea punctelor nevralgice care tin de plata salariilor, accentul pe latura umana si spoiritul de echipa se poate vedea cine are dreptate si cine e mai educat, mai cu finete in caracter. Orice alt comentariu e de prisos.

  Ma bucur ca s-a publicat interviul cu d-l Pantea, asa am devenit curios si l-am citit si pe cel cu d-soara Curtean. Desi nu ma pricep la handbal si la HC Otelul/Danubius nici atat, ma bucur ca am avut ocazia sa descopar inca un om de caracter in lumea sportiva, fie si doar prin prisma cuvintelor sale. Si mai mult de-atat, un om educat si cu proprietatea termenilor, desi mai rar te-ai astepta la asa ceva in lumea sportiva...
  0
  0
  Raportează
 • postat de eu
  Miercuri, 19 Iunie 2013 10:48
  Alooo pantea dar faptul ca te culci cu una fin jucatoarele tale ( ucrainianca ) nu specifici ??? Zii toata povestea de te crezi conducator de nota 7
  0
  1
  Raportează
 • postat de Succesuri si pe mai departe, dar n-as paria...
  Miercuri, 19 Iunie 2013 09:58
  Auzi ba, Panteo, dar tu ti-ai luat salariul? Te-ntreb asa, că ca jurnalist la izmeneala aia a lui Nea Guitza n-ai fi stat o zi fara bani... Mare jurnalist, mare presedinte...
  0
  1
  Raportează
 • postat de gigi
  Miercuri, 19 Iunie 2013 08:58
  ma buycur ca i-am multumit ptr tot ce a facut Daciana la Galati,imi pare rau ca a plecat fara o strangere de mana din partea ta dl Pantea si a dna Soare (care nu-i pasa de jucatoare)am citit interviul si faceati satistici,ne credeti orbi prosti?dl Pantea dna Soare cum puteti sa spuneti de jocul DACIANEI ca a fost de 40 %? la primul meci eu am sa vin sa intreb spectatorii despre parerea lor despre ea si am sa va aduc video tot ce spun oamenii,mai mult am sa incerc sa vb cu oamenii care i-ati inlocuit dvoastra mare manager care a ingropat handbalul galetean,vad ca faceti o paralelea cu strainele d-voastra o sa iese la iveala ce faceau ele in galati si cu cine ,noi nu santem orbi si nici surzi lumea vb dl pantea,santeti frustrati ,fetele s-au plans ca au stat in preaviz si nu au avut masa unde sant banii dl Pantea,oare cum se simt parintii sportivei cand citeste ca fiica lor nu are caracter?eu am fost suporter in totri acesti ani si noi cu Daciana luam legatura daca aveam vreo intrebare mereu prompta ,nu degeaba a fost capitana echipei,imi pare rau sincer ca ati tratato asa,merita o conferinta de presa,un buchet de flori,aveti grija cum tratati oamenii ca e pacat,noi sustinatorii sportului galetean ii uram Dacianei Curtean sa mearga inainte si sa-si arete valoarea la echipa la care va merge ptr ca altii nu au apreciato(vezi comentariile de la digi depre ea:motorul echipei totul se invarte in jurul ei )mi-e scarba ca santem condusi de asemenea oameni
  0
  0
  Raportează
 • postat de ciortan
  Miercuri, 19 Iunie 2013 08:28
  Este usor sa arunci cu vorbe fara sa stii! Am vazut un meci, transmis la tv zero Daciana Curtean, ucraineanca de nota 10. Pantea a jucat handbal, o sa capete si experienta de manager, dar lasati-l in pace , macar el incerca sa faca ceva, pe cand voi doar criticati. Observ , frustrati din tineretea lui Pantea.
  0
  0
  Raportează
 • postat de vali
  Miercuri, 19 Iunie 2013 08:26
  sa va va fie rusine cum tratatti handbalul galetean,cu voi a cazut echipa(daca ramane sa multumiti oltchimului),esti in stare dl Pantea sa-ti dai nota 7 si pe Daciana Curtean sa o faceti fara caracter cand aceasta sportiva a tras echipa dupa ea 9 ani?cand a fost singura sportiva care nu a avut pretentii exagerate?,vb asera cu oameni care au condus inainte echipa si nu le-a venit sa creada cum vb despre aceasta sportiva asa,stiti ce inseamana caracter?lipsa caracter d-voastra sa va notati cu asa nota ,pai i-ati facut analiza campionatului,dar dl Pantea ce echipa ati avut campionatul asta cu cine sa-si arete valoarea?,vreau doar atita sa mai spun aceasta sportiva trebuia sa plece cu o strangere de mana si un buchet de flori,dar se vede ca chiar d-voastra nu aveti caractert,Dl Stan Marius ar trebui sa stie ce se intampla la echipa ,ca in mod sigur daca ramaneti in liga tot asa o sa cadeti deoarece transferuri nu puteti face pana nu le platiti pe fostele sportiva Rusinica
  0
  0
  Raportează
 • postat de Un radical
  Miercuri, 19 Iunie 2013 06:47
  Mai nea Stane,fa bre ceva cu acest club.Nu auzi ce spune asta,ca nu are experienta ca manager,dar se sacrifica,pentru ca nu are ce face,si trebuie sa ne toace banii publici.Da-i papucii si lui si la toata conducerea,inclusiv antrenoarea si adu pe cineva care pricepe cum trebuie ,fenomenul handbalistic.Apropo de antrenoare,nu o sa uit cum la un meci cu Zalaul,cand alea evoluau in trei jucatoare de camp,d-na antrenoare insista sa se apere echipa in linie,Rasul curcilor.Incheie un contract pe cinci ani,fa un proiect si tine-te de el.Va da lectii Bunea Stancu de la Braila,ce dracului ,chiar nu puteti nimic?Nu asta parca spunea anul trecut ca vrea sa o aduca la Galati pe Katarina Bulatovici?Adu ,bre pe cineva cu capul pe umeri si fa ceva pentru acest club.Asta si cred ca si madam Soare ,au o obsesie pentru Daciana.Pai ce a facut fata asta la Galati,merita tot respectul si aprecierea,iar astia i-au dat papucii,purtandu-se golaneste cu ea?Cum e posibil asa ceva?Clubul este intr-o groapa ,plina de rahat si astia isi fac ambitii prostesti,de doi lei.Adu,pe cineva sa faca echipa,si sa lucreze in echipa,sa creeze o pepeniera pentru club,sa profite de toate firmele astea care papa banii primariei,ce dracu,parca suntem in filmele cu prosti.
  0
  0
  Raportează
 • postat de florin
  Miercuri, 19 Iunie 2013 06:43
  Domnilor dar familia Pantea este super specializata in sportulnumit handbal.Pai ma gindesc ca asta micu care a fost un ""foarte mare jucator" si acum un"foarte mare conducator de club" impreuna cu ala mare care este ""un fooooarte mare antrenor de liga a doua"" deci magindesc ca fara ei handblul galatean nu va mai exista.Din pacatenici cu ei handbalul nu exista.O activitate a amindorura mediocra .De liga a doua de fapt
  0
  1
  Raportează
 • postat de noul galati ))))
  Miercuri, 19 Iunie 2013 03:38
  nota 7 pentru boul noului galati )))))))))))))) tu meriti nota --10 ..... CURTEAN MERITA NOTA 10 PLUS PENTRU DARUIREA ,VALOAREA SI CONSTANTA EI IN JOC TIMP DE 9 ANI ..... sa vedem cum va merge echipa fara ea .......si valorile tale din ukraina si antrenoare sandica care este zero ca om si ca antrenor ....
  0
  0
  Raportează
 • postat de noul galati ))))
  Miercuri, 19 Iunie 2013 03:31
  papagalul asta de pantea a vazut alte meciuri cum poate sa spuna de Curtean Daciana ca o fost frustrata de valoarea lui glibko )))))) daca analizezi cate suturi avea pe meci si catae goluri ai sa vezi valoarea ei adevarata ,si sa vezi cu ce echipe a dat goluri multe cu alea slabe iar cu cele de valoare a dat 3 goluri )))))....Curtean ii facea 80% din goluri ..... mare jucatoare glibko asta ...pantea ai uitat cand nu ai vrut sa mergi la meci la timisoara atunci cand erai handbalist ))))) si fratele tau antrenor si a retrogradat echipa din cauza voastra !!!!!!!! tu vorbesti de caracter ..... si alta proba de caracterul , valoarea si daruinta in teren lui CURTEAN DACIANA SUNT MESAJELE GALATENILOR ,care apreciaza aest simbol al echipei pe care tu ai avut grija sa l umilesti cu caracterul tau infect si afemeiat .......acesta jucatoare pe care o apreciezi tu zaremba care umbla numai beata prin cluburi cu glibko si burlacenko ce zici? astept ca organele statului sa isi faca treaba ca sunt bani publici anaf,itm ,dna ...........sa vedem pe ce a cheltuit 13 miliarde de lei vechi in 10 luni ...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Valen
  Miercuri, 19 Iunie 2013 02:01
  Daciana trebuia tratata preferential !!! Ea a slujit echipa timp de 9 ani . Ea trebuia sa primeasca salariul la timp sau macar in acelasi ritm cu antrenoarea... Si va numiti "oameni de sport"... Va lipseste FAIRPLAY-ul !!! RUSINE !!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Panteon
  Miercuri, 19 Iunie 2013 01:29
  hmmmmmm........ Danute, Danute .... nu e frumos sa faci separatisme intr-o echipa, mai ales in calitate de presedinte! Ar fi trebuit sa fie altfel ... poate vei mai avea ocazia sa-ti schimbi atitudinea in viitor... dar care viitor? Pacat!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.