Oţelul a renunţat la Stromajer şi Vancea: 31 de jucători în cantonament

Oţelul a renunţat la Stromajer şi Vancea: 31 de jucători în cantonament
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei doi nu au făcut deplasarea pentru stagiul din Poiana Braşov, la fel ca Mişelăricu, care se va întoarce la Delta Tulcea Lotul a fost completat cu un portar venit în probe de la Juventus Bucureşti


Echipa de fotbal Oţelul Galaţi a efectuat ieri dimineaţă vizita medicală, iar după prânz a plecat spre Poiana Braşov, acolo unde va efectua un stagiu de pregătire până pe 27 iunie. Din cei 35 de jucători prezenţi luni seară la reunirea lotului au făcut deplasarea numai 30, cărora li se alătură portarul Andrei Cobliş (23 de ani, 2,02 metri înâlţime), venit în probe de la Juventus Bucureşti. "Este un portar foarte talentat şi va merge cu echipa la munte. Îl urmărim de ceva timp, a crescut mult nu numai în înălţime, iar faptul că joacă la o echipă extrem de preocupată de promovarea tinerilor, cu tradiţie la nivelul portarilor, reprezintă un argument”, a declarat Narcis Răducan, director general al clubului.

Printre cei care nu au urcat ieri în autocar pentru stagiul montan se află Stromajer şi Vancea, care nu mai intră în planurile clubului pentru sezonul viitor, ei urmând deocamdată să se pregătească cu Oţelul II. În campionatul trecut Stromajer a fost unul dintre cei mai folosiţi jucători, el evoluând în 30 de partide, dar fără să impresioneze (doar două goluri), în timp ce atacantul Cosmin Vancea, transferat la Oţelul iarna trecută, a intrat pe teren în 9 meciuri, doar de patru ori ca titular, marcând un singur gol.
De asemenea, nu au plecat cu echipa la munte Cârjă şi Ljubinkovic, cărora le expiră contractele pe 30 iunie, iar conducerea clubului a anunţat că nu le va prelungi angajamentele. Nici fundaşul central Constantin Mişelăricu, împrumutat sezonul trecut la Delta Tulcea, nu a fost oprit în lot, cel mai probabil el urmând să revină la formaţia tulceană.
Altfel, mijlocaşul Alexandru Zaharia, care a fost supus unei operaţii la menisc în luna martie, încă nu este complet recuperat, estimându-se că se va putea antrena normal abia peste o lună.
Lotul care a plecat în cantonament
Portari: Cristian Brăneţ, Branko Grahovac, Tadas Simaitis
Fundaşi: Joao Felipe Antunes, Alexandru Benga, Samoel Cojoc, Sergiu Costin, Sorin Cucu, Silviu Ilie, Robert Moglan, Lucian Murgoci, Dan Popescu, Cristian Sîrghi, Enes Sipovic
Mijlocaşi: Mihai Adăscăliţei, Victor Astafei, Liviu Băjenaru, Alexandru Buhuşi, Ioan Filip, Gabriel Giurgiu, Auraş Gohoreanu, Cătălin Iorga, Marquinhos, Ciprian Milea, Ionuţ Neagu
Atacanţi: Bogdan Chipirliu, Didi, Ştefan Lupu, Gabriel Paraschiv, Alexandru Tudorie
Citit 2086 ori Ultima modificare Marți, 18 Iunie 2013 18:21

1 comentariu

 • postat de jiji
  Miercuri, 19 Iunie 2013 11:50
  fara antrenor, dar cu 4 portari in lot...ce sa zic...petardele alea aduse in iarna au ramas in lot...si Bajenaru care nu prea a prins lotul in sezonul trecut...si unde este marele atacant adus cu surle si trimbite Gazale, mai slab si decit Tudorie ...i s-a reziliat contractul, ca nu am citit vestea asta minunata!?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.