Un alt antrenor la echipa a doua a Oţelului: Băncilă a fost înlocuit cu Schumacher

Un alt antrenor la echipa a doua a Oţelului: Băncilă a fost înlocuit cu Schumacher
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ciuda rezultatelor bune obţinute pe parcursul mandatului său la echipa a doua a FC Oţelul, antrenorului Damian Băncilă nu i-a fost prelungit contractul, preferându-se o variantă din exterior, numirea lui Constantin Schumacher, fost jucător al Rapidului. Băncilă s-a declarat mulţumit de bilanţul său, dar şi foarte mâhnit că nu i s-a spus din timp că nu se doreşte prelungirea contractului.

„Îi mulţumesc lui Marius Stan, fostul director general al Oţelului şi lui Ilie Hagioglu pentru încrederea acordată de a antrena echipa a doua. De asemenea, le mulţumesc lui Vivi Stamate, şeful Centrului de Copii şi Juniori, lui Costică Grigoraş, organizatorul de competiţii, plus colaboratorilor Mitică Ragea, Sorin Burloiu şi Ionel Tămăşanu, care m-au susţinut pentru a continua munca antrenorilor de la juniori, de a perfecţiona ce au iniţiat şi dezvoltat ei, zonă în care am antrenat un obiectiv diferit. Dintre cei pe care i-am pregătit la echipa a doua, au ajuns la nivelul ligii secunde, Chebac, Negoescu, Gueye, Cenk Firat. Au debutat în prima ligă Tudorie, Murgoci şi Chipirliu, iar alţi patru se pregătesc deja cu echipa mare, Gohoreanu, Moglan, Adăscăliţei şi Lupu. Am reuşit de asemenea o clasare onorantă în liga a III-a. Trebuie să precizez că n-am fost îndepărtat de la echipa a doua, ci mi-a expirat contractul. Regretul pe care îl am e că nu mi s-a comunicat din timp ce se doreşte”, a spus Damian Băncilă.

Oţelul II a încheiat pe locul cinci sezonul în liga a treia, după ce la startul sezonului a condus seria I fără a cunoaşte gustul înfrângerii etape bune.

Citit 1372 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Iulie 2013 15:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.