Oţelul n-a fost în stare să învingă un adversar modest

Oţelul n-a fost în stare să învingă un adversar modest
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel de-al doilea amical al verii disputat de Oţelul în cantonamentul din Anglia, cel cu Livingston (Scoţia, liga a doua) a început cu o întârziere de aproximativ jumătate de oră, după ce scoţienii au întârziat să apară la terenul de joc. Gălăţenii s-au cam făcut de râs, fără să reuşească să marcheze niciun gol în poarta unei echipe mai mult decât modeste.

Scorul final a fost 0-0, doar ratările semnate de Gohoreanu, Astafei sau Neagu au mai animat din când în cand partida. Cea mai mare ocazie i-a aparţinut lui Băjenaru, care a nimerit bara transversală cu un şut puternic de la marginea careului.

Antrenorul Ionuţ Badea a început meciul în formula: Grahovac – Cojoc, Sîrghi, Benga, Popescu – Neagu, Filip, Giurgiu – Gohoreanu, Paraschiv, Astafei. După pauză Gohoreanu a fost schimbat cu Lupu, iar din minutul 63 a fost schimbată întreaga echipă: Simaitis – Joao Felipe, Mişelăricu, Costin, Murgoci – Adăscăliţei, Milea, Băjenaru – Marquinhos, Tudorie, Chipirliu.

Altfel, fundaşul stânga Silviu Ilie şi-a revenit complet după accidentările din ultima vreme şi s-a alăturat lotului pregătit de Ionuţ Badea în cantonamentul din Anglia, fiind aşteptat să apară pe teren la următoarele partide amicale pe care gălăţenii le vor mai disputa. În schimb, mijlocaşul ofensiv Cătălin Iorga a acuzat o răceală puternică şi a ratat amicalul cu Livingston

Citit 985 ori Ultima modificare Joi, 04 Iulie 2013 20:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.