Boxerul Lucian Bute – membru onorific al International Police Association (I.P.A.)

Boxerul Lucian Bute – membru onorific al International Police Association (I.P.A.)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

55 de ofiţeri şi 100 de agenţi au fost avansaţi în grad, miercuri, 25 martie, de Ziua Poliţiei. Alături de Fănel Aramă, comandantul Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi şi de cadrele I.P.J., la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii s-au aflat prefectul Claudiu Brânzan, viceprimarul Nicuşor Ciumacenco şi protopopul Ionel-Eugen Buruiană.

Promovat poliţist

Surpriza oferită de I.P.J. a fost „cooptarea” în structurile poliţieneşti a campionului Lucian Bute, devenit membru onorific al I.P.A.:

„Mă simt onorat de această distincţie şi sper să îi fac cinste aşa cum pot eu mai bine!”, a mulţumit sportivul gălăţean.

Elegant ca întotdeauna, Lucian Bute a aşteptat ca toţi fotografii să-şi ia cele mai bune cadre, s-a scuzat şi a plecat în viteză, motivând că este aşteptat la o emisiune televizată, la Bucureşti.

Amândoi adjuncţii şefului Inspectoratului au fost înaintaţi în grad, devenind comisari-şefi – Marius Dobrea, înainte de termen, iar Daniel Mergeanu, la termen.

De asemenea, subcomisarul Viorel Cojocaru, din cadrul Poliţiei Rutiere a devenit comisar, alături de el fiind înaintaţi în grad şi alţi ofiţeri din cadrul I.P.J.

Citit 2061 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.