Caz închis: Oţelul şi-a plătit datoria către Inkango

Caz închis: Oţelul şi-a plătit datoria către Inkango
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe ordinea de zi a şedinţei de marţi a Comisiei de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal s-a aflat şi cazul în care Oţelul era reclamată de fotbalistul francez Bruce Inkango (foto) pentru neplata unor restanţe financiare. Fostului jucător al Oţelului i se dăduse în prealabil câştig de cauză de către Comisia de Soluţionare a Litigiile, dar clubul nu pusese în executare respectiva sentinţă. În cele din urmă, lucrurile s-au rezolvat simplu, Oţelul achitându-i ieri lui Inkango suma de 15.000 de euro, înaintea şedinţei Comisiei de Disciplină, astfel că acest caz a rămas fără obiect.

Lui Bruce Inkango i s-a reziliat contractul iarna trecută, motivându-se accidentările foarte dese, francezul de origine congoleză plecând apoi în Bulgaria, la Cernomore Varna, de unde s-a transferat recent în Turcia, la Denizlispor.

Au semnat cu Boşneag

Altfel, directorul general al FC Oţelul, Narcis Răducan, a spus că negocierile cu portarul Ionuţ Boşneag (31 de ani) s-au finalizat cu succes. Boşneag, ultima dată la U. Cluj, a semnat marţi seară un contract cu Oţelul valabil pentru o perioadă de un an şi jumătate. În sezonul trecut a evoluat în opt partide pentru U. Cluj, club l-a care s-a transferat în 2010 de la FC Argeş.

Citit 1398 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Iulie 2013 15:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.