Primul amical al verii pentru FCM Dunărea Galaţi
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Primul amical al verii pentru FCM Dunărea Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pornită la drum cu obiective îndrăzneţe pentru noul sezon, FCM Dunărea a încheiat o primă etapă a pregătirilor, un cantonament de 12 zile în localitatea braşoveană Tărlungeni.

Antrenorul Ioan Balaur, s-a declarat mulţumit de condiţiile avute şi de atitudinea jucătorilor săi. „A fost o perioadă foarte bună, în care toţi jucătorii au răspuns favorabil solicitărilor noastre. Am beneficiat de condiţii bune, am efectuat câte două antrenamente zilnic, cu accent pe pregătirea fizică, dar nu am neglijat nici folosirea mingii. Avem un grup cu potenţial, format din jucători cu experienţă, dar şi foarte mulţi tineri, care pot progresa. Un lucru îmbucurător este şi că avem foarte mulţi gălăţeni în lot. Obiectivul principal este să formăm un lot bine pregătit, capabil să alcătuiască o echipă competitivă care, atunci când condiţiile o vor cere, să fie în stare să abordeze chiar promovarea”, a declarat Ioan Balaur (foto).

În cantonament au fost 28 de jucători, doi dintre plecând ceva mai devreme. Este vorba de Moroşanu – convocat la lotul naţional de juniori, şi Ghiocel, care a fost spitalizat pentru o operaţie de apendicită. Ceilalaţi jucători din lot sunt: Olaru, Comănescu, Trihenea – Radu, Asanache, Şomodean, Hristian, Matei, Chebac, Apostol, Negoescu, Florea Voicu, Drăgan, Valentin Ion, Grosu, Comşa, Bârlădeanu (revenit de la Farul), Sorin Cucu (revenit de la FCM Tg. Mureş), tinerii „oţelari” Cenk Firat, Manea, Moise, Ştefan Lupu şi Gohoreanu, doi braşoveni veniţi de la Corona, Sfrijan şi Istrate, plus tulceanul Neagu. Este posibil să apară şi atacantul Bâtfoi, fost la CS Buftea, cu care clubul gălăţean se află în tratative.

De mâine, începe şi seria jocurile amicale, odată cu partida din deplasare cu SC Bacău. Alte două meciuri de verificare sunt perfectate, pe 14 august cu Oţelul II şi pe 17 august – cu Gloria Buzău (în deplasare).

Citit 1424 ori Ultima modificare Joi, 08 August 2013 15:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.