Oţelul se poate revanşa în faţa suporterilor, astăzi, în meciul cu FC Braşov

Oţelul se poate revanşa în faţa suporterilor, astăzi, în meciul cu FC Braşov
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul Ionuţ Badea are de luat o revanşă în faţa propriilor suporteri după greşelile din etapa trecută, când echipa a fost descoperită pe postul de fundaş central după accidentarea lui Costin, ce a dus la înfrângere


Haosul din echipă de la înfrângerea cu Petrolul, de la ultimul joc de acasă, poate fi reparat de antrenorul Ionuţ Badea în faţa fanilor doar cu un succes în faţa celor de la FC Braşov. Nici braşovenii nu vin prea liniştiţi pentru meciul cu Oţelul, după ce au acumulat doar două puncte în primele patru etape, în urma unor remize cu Săgeata Năvodari şi Petrolul.

Tehnicianul gălăţenilor a anunţat încă de la finalul partidei cu Petrolul că victoria e unica variantă la meciul cu FC Braşov.

„Sigur că suntem dezamăgiţi după acest eşec, dar vom încerca să ne revenim cât mai repede, avem nevoie de un succes cu FC Braşov pe care sper să-l şi obţinem”, a spus Badea.

Probleme de lot

Principala problemă de lot pentru meciul din această seară cu FC Braşov este absenţa lui Sergiu Costin din centrul defensivei, după accidentarea suferită la genunchi în runda trecută. Locul său în defensivă poate fi luat de Sipovici sau Mişelăricu, despre care Badea a spus că nu sunt pregătiţi fizic, ori de Cojoc, ca o nouă improvizaţie în echipă.

De asemenea, Murgoci a reluat pregătirea obişnuită abia din această săptămână şi sunt şanse mici să joace, iar Neagu a fost la lotul naţional şi nu s-a antrenat deloc cu Oţelul în pregătirea partidei cu FC Braşov.

Sevillano, şocat de România

O apariţie surpriză pe foaia de joc ar putea fi cea a argentinianului Diego Sevillano, după cum anunţa antrenorul Ionuţ Badea încă de acum o săptămână. Totuşi, atacantul sosit în această vară la Oţelul a declarat într-un interviu pentru o publicaţie din ţara sa natală că mai are nevoie de două săptămâni pentru a fi pus la punct din punct de vedere fizic.

„Mă antrenez de două săptămâni şi încerc să mă adaptez cât mai rapid la stilul de joc al echipei. Antrenorul m-a primit foarte bine, mai am nevoie de două săptămâni pentru a mă pune la punct şi fizic, din moment ce n-am prins pregătirea de vară”, a spus Sevillano.

Atacantul argentinian a jucat al doilea vârf în sistemul 4-4-2 la fostul său club, Godoy Cruz, astfel că are nevoie de adaptare în sistemul de joc al Oţelului.

Referitor la cum i se pare viaţa din România, Sevillano a declarat că Galaţiul e un loc liniştit.

„Sunt şocat de cum e în România! Galaţiul e un oraş frumos. Am găsit un loc perfect în care poţi să te plimbi, iar ceea ce-mi place cel mai mult e că oamenii sunt foarte liniştiţi. Sunt foarte fericit că am ajuns aici şi am reuşit să-mi îndeplinesc visul de a juca în Europa”.

Astfel, Sevillano şi-ar putea face debutul în echipa Oţelului chiar astăzi, de la ora 19.00, la meciul de pe teren propriu cu FC Braşov.

Citit 1875 ori Ultima modificare Joi, 15 August 2013 16:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.