Pariurile zilei: Pregătim încasările

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Atromitos – Alkmaar 2 (cotă 2,40)

Fotbalul elen la nivel de cluburi este în cădere liberă, nivelul a scăzut enorm în ultimii ani, iar Atromitos nu face excepţie de la politica generală de austeritate, transferând în această vară doar jucători liberi de contract. În aceste condiţii, sunt şanse minime să facă faţă uneia dintre cele mai în vână formaţii din Olanda, care a bătut recent pe Ajax. Alkmaar are o ofensivă teribilă, marchează meci de meci câte minim două goluri, argumente destule pentru a-i vedea învingători pe olandezi. Cine vrea să-şi forţeze norocul, sperând eventual şi la un gol al grecilor, poate alege un pariu pe victoria oaspeţilor cumulat cu peste 2,5 goluri marcate pe meci, unde cota este 3,88!

 

Maccabi Haifa – Astra Giurgiu 2D (cota 1,40)

Astra s-a descurcat de minune pe teren străin în ultima vreme, îi convin de minune deplasările, unde a marcat de fiecare dată în acest sezon. Are jucători de mare valoare în compartimentul ofensiv, care nu iartă când dau de spaţii ceva mai largi, deci sunt toate motivele pentru a aştepta măcar un gol din partea lor şi în această seară.

 

Molde – Rubin Kazan sub 2,5 goluri (cotă 1,65)

Stilul echipei norvegiene se pliază perfect unui astfel de pariu, bazat în primul rând pe rigoare defensivă, iar statistica confirmă: într-un singur meci din ultimele nouă jucate de Molde s-au dat mai mult de două goluri. Nici Rubin nu e departe din acest punct de vedere, având meciuri cu o medie de doar un gol în primele cinci etape ale campionatului rusesc.

Citit 3020 ori Ultima modificare Miercuri, 21 August 2013 17:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.