Pariurile zilei: S-avem weekend câştigător!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sparta Praga – Pribram peste 2,5 (cotă 1,65)

Sparta a început tare campionatul, iar cu excepţia etapei trecute (0-0 în deplasare cu o contracadidată la titlu, Viktoria Plzen), a marcat minim două goluri în fiecare dintre celelalte patru jocuri. Important, a şi primit gol în fiecare! Cum nici Pribram nu stă rău la capitolul ofensivă, marcând în patru din primele cinci etape, sunt şanse mari să fie un joc cu minim trei goluri

Athletic Bilbao – Osasuna 1 (cotă 1,70)

Chiar dacă nu-l mai are pe Llorente, echipa din Bilbao a rămas una puternică, lucru demonstrat de starul bun de campiona, cu victorie la Vallodolid. De partea cealaltă, Osasuna lasă senzaţia că se va chinui la fel ca în sezonul trecut, în partea de jos a clasamentului, eşecul din prima etapă pe teren propriu în faţa celor de Granada reprezentând încă un argument pentru a o vedea pe Athletic mare favorită.

AS Monaco – Toulouse 1 (cotă 1,40)

La ce disproporţionat pare acest joc, chiar e cotă foarte bună la victoria gazdelor. Toulouse a cedat la scor (0-3) la Valenciennes, iar apoi a făcut doar egal acasă ( 1-1 cu Bordeaux), greu de grezut că le poate rezista lui Falcao şi Riviere.

 

Săgeata Năvodari – Viitorul Constanţa X pauză sau final (cotă 1,58)

Gazdele s-a încadrat în patru din cele cinci jocuri de până acum din liga I în coordonatele acestui tip de pariu, trupa lui Hagi fiind şi ea tot pe acolo (0-0 scor final de două ori în patru jocuri).

Citit 3755 ori Ultima modificare Joi, 22 August 2013 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.