PONTURILE ZILEI: Pe mâna lui Grig şi a specialistelor în egaluri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CFR Cluj – Corona Braşov H1 (cotă 1,90)

Este mai degrabă un pariu împotriva Coronei Braşov, echipă care a convins că e departe rău, ca valoare a lotului, de restul competitoarelor din Liga I. De asemenea, ar cam fi timpul să înceapă să se vadă ceva din stilul ofensiv al antrenorului Petre Grigoraş în jocul celor de la CFR, astfel că alegem o victorie a gazdelor la minim două goluri diferenţă.

Inter Turku – Jaro X (cotă 3,20)

Dacă nici aici nu alegem x-ul, atunci unde? Este meciul direct dintre cele mai specialiste echipe în egaluri din campionatul finlandez: gazdele au 11 astfel de rezultate din 24 de etape, iar oaspeţii 10. Ambele vin după patru egaluri consecutive. Cine doreşte să mearga mai aproape de siguranţă, poate alege varianta cu X pauză sau final, unde cota este de 1,53. Un alt tip de pariu de luat în considerare poate fi „sub 2,5 goluri”, cotă 1,70:  Jaro a făcut trei de 0-0 în ultimele trei deplasări, iar o singură dată din ultimele şase partide ale celor de la Inter Turku s-a sărit peste totalul de două goluri.

Stjarnan – IA Akranes 1 (cotă 1,30)

Nu e cine ştie ce cotă, dar prinde mereu bine la o eventuală multiplicare în combinaţie cu alte partide. Gazdele sunt angrenate în lupta pentru unul dintre primele trei locuri, iar adversara e modestă, ocupanta ultimului loc a campionatului islandez.

Citit 3516 ori Ultima modificare Duminică, 25 August 2013 16:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.