PONTURILE ZILEI: Celtic, în apărarea reputaţiei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Maribor - Plzen peste 2,5 (cota 1,80)

Calificarea încă se joacă, în tur a fost 3-1 pentru cehi. Maribor are de recuperat două goluri, nu prea e loc de tatonări, de joc de aşteptare, va trebui să atace, iar un astfel de scenariu este perfect pentru acest tip de pariu, atât timp cât Viktoria Plzen n-are o ofensivă de neglijat şi poate profita de spaţii ceva mai largi. Aşteptăm minim trei goluri de la acest duel.

Celtic Glasgow – Shakhtar Karagandy H1 (cotă 1,70)

Nu mai e loc de surpriză! Totuşi Celtic e Celtic, are o reputaţie de apărat, a bătut Barcelona sezonul trecut şi să se împiedice de o echipă din Kazahstan înainte de grupe? În tur a fost 2-0 pentru Shakhtar, scor explicabil printr-o deplasare extrem de lungă şi obositoare pentru Celtic, acum datele sunt cu totul invers şi mizăm pe o calificare a gazdelor, adică victorie la minim două goluri diferenţă.

Neftekhimik – Mordovia 2 (cotă 1,60)

Fosta echipă a lui Dorinel Munteanu trage tare să revină în prima ligă, este pe locul doi în eşalonul secund. Mordovia Saransk trebuie să înceapă să adune victorii şi din deplasare pentru a rămâne sus (până acum doar 1 victorie din 4 deplasări), iar acesta este prilejul optim, joacă împotriva penultimei clasate, echipă fără nicio victorie până acum şi doar cu un singur punct din meciurile de pe teren propriu.

Citit 3256 ori Ultima modificare Miercuri, 28 August 2013 12:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.