PONTURILE ZILEI: Seară de Europa League

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Stuttgart – Rijeka H1 1 (cotă 1,80)

În tur a fost 2-1 pentru croaţi, care s-au impus norocos după un meci dominat copios de Stutgart. Este de aşteptat ca valoarea net superioară a echipei germane (cifrele statistice din prima manşă spun totul, raportul ocaziilor de gol a fost 6-21) să se vadă de data aceasta şi pe tabela de marcaj, într-o victorie la minim două goluri. Stuttgart, care şi-a schimbat re4cent antrenorul principal, are şi varianta unui 1-0 calificant, dar este greu de crezut că vor risca să stea cu sufletul la gură până la final.

 

Betis – Jablonec peste 2,5 (cotă 1,62)

În tur a fost 2-1 pentru formaţia spaniolă şi ne aşteptăm să fie un meci asemănător şi acum, tot cu multe goluri. Betis este deja arhicunoscută pentru faptul că de ani buni marchează absolut mereu la meciurile de pe teren propriu, iar adversara din această seară este şi ea o adeptă a jocului ofensiv (media de goluri la meciurile sale de campionat este de 3,50). Minim trei goluri diseară şi la casierie!

 

Alkmaar – Atromitos 1 (cotă 1,55)

Chiar dacă formaţia olandeză nu are de ce să forţeze după victoria din tur cu 3-1, are o ofensivă care nu ştie să pedaleze în gol. Adversarul e prea modest pentru a nu miza pe o victorie a preferatei noastre din ultima vreme din campionatul olandez.

Citit 2845 ori Ultima modificare Miercuri, 28 August 2013 14:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.