Meci caritabil în memoria fostului jucător de la United: "Prietenii lui Alin Ilie" intră în teren

Meci caritabil în memoria fostului jucător de la United: "Prietenii lui Alin Ilie" intră în teren
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa de futsal United Galaţi organizează astăzi un meci caritabil în memoria fostului său jucător, Alin Ilie, care a decedat înecat în Dunăre în urmă cu două luni, la doar 21 de ani. În sala Siderugistul, de la ora 16,00, va avea loc un meci demonstrativ între jucătorii echipei de primă ligă şi o echipă „prietenii lui Alin Ilie”, scopul fiind colectarea de fonduri pentru susţinerea familiei regretatului fotbalist, aflată în impas financiar. „Este o acţiune la care aşteptăm să ni se alăture cât mai mulţi iubitori de sport din Galaţi, nu doar suporterii noştri, oameni cu suflet mare, aşa cum a fost Iliuţă. Va fi o urnă în care se pot depune donaţiile. Desigur, va contribui şi clubul nostru”, a spus antrenorul David Asandei.

Altfel, United a ratat în ultimul moment transferul internaţionalului Marian Şotârcă. „Stabilisem absolut toate detaliile contractuale, bătusem palma, dar s-a răzgândit în seara precedentă zilei în care urma să înregistrăm transferul al federaţiei. Este bucureştean şi a preferat în cele din urmă să rămână acasă, semnând cu Smart Bucureşti”, a explicat Asandei.

Campionatul Ligii I la futsal începe în acest weekend, dar partida celor de la United cu Futsal Klub Odorheiu Secuiesc a fost amânată pentru 18 septembrie, la solicitarea Digisport, post care a achiziţionat drepturile de televizare. Astfel, echipa gălăţeană va debuta în campionat luni 9 septembrie, pe teren propriu, într-un meci cu Dunărea Călăraşi.

Citit 1037 ori Ultima modificare Vineri, 30 August 2013 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.