UPDATE Transferul lui Tudorie la Steaua a picat

UPDATE Transferul lui Tudorie la Steaua a picat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, ora 14:55 Narcis Răducan a declarat că transferul lui Tudorie la Steaua a picat momentan. „Confirm faptul că Steaua a fost interesată de Tudorie, dar considerăm că în acest moment este mai bine, atât pentru Alexandru, cât şi pentru Oţelul, să rămână în curtea noastră. Dacă va continua în aceeaşi linie va ajunge un fotbalist de mare valoare”, a spus Răducan.


UPDATE, ora 14:40 Atacantul Alexandru Tudorie se întoarce în lotul Oţelului, după ce tratativele cu Steaua au eşuat. Vom reveni cu amănunte.


După plecarea lui Neagu la Steaua pentru 600.000 de euro, încă un jucător al Oţelului este aproape de a semna cu gruparea bucureşteană. Atacantul de 17 ani, Alexandru Tudorie, se află la Bucureşti pentru a stabili ultimele detalii ale mutării sale la Steaua. Tudorie a semnat deja un contract de reprezentare cu firma fraţilor Becali şi, cel mai probabil, conform unor surse din cadrul clubului, va fi împrumutat la Steaua pe un sezon, pentru a juca în partidele din Liga Campionilor sub 19 ani, cu opţiune de cumpărare.

Narcis Răducan, managerul general al FC Oţelul, a confirmat interesul Stelei pentru Tudorie.

Este adevărat că există interes din partea Stelei pentru Tudorie. Nu s-a stabilit încă nimic, însă sperăm ca tratativele să se finalizeze cu bine în cursul zilei de azi. Jucătorul este acum la Bucureşti, împreună cu părinţii şi se negociază”, a spus Răducan pentru Fanatik.

Tudorie, în vârstă de 17 ani, a debutat pentru Oţelul în primul joc din 2013, cel pe care gălăţenii l-au pierdut acasă, scor 0-1, cu Petrolul. De asemenea, Tudorie este un obişnuit al convocărilor la loturile naţionale şi golgheter al Oţelului, în trecut, la echipele de juniori şi la „satelit”.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 1763 ori Ultima modificare Marți, 03 Septembrie 2013 15:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.